Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1816546
Aktif: 51
Bugün: 4317
Dün: 2887
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

“OPEL TÜKETİCİYİ MAĞDUR EDİYOR”


Jass Grup Genel Müdürü Levent Şengür gazetemize yaptığı açıklamada  Opel Düzce Bayii olan Kervan Otomotiv’den bir araç aldığını, aracın üretim hatası nedeniyle bazı yerlerinde boyanın renginin atmış olduğunu gördüğünü, konuyu şirket yetkililerine bildirmesine rağmen “bu durumun normal bir durum olduğu gerekçesiyle talebinin reddedildiğini söyledi.

Şengür  konu ile ilgili olarak şunları söyledi. “  6 Ocak 2011  tarihinde Opel Düzce bayii olan Kervan Otomotiv’den Opel Marka Astra Clasik 16 115 HP model bir otomobil satın aldım. Araç henüz 500 km.ye ulaşmıştı ki orta direkteki yeşil renk dikkatimi çekti. Çok bariz bir şekilde görünen bu yeşil rengi fark etmem üzerine aracı satın aldığım Kervan Otomotiv’e götürdüm. Firmaya bağlı boya ustası ve ustabaşı aracımı inceledi ve resimlerini çekerek konuyu fabrikaya bildireceklerini söylediler” şeklinde konuştu.

Daha sonra aracın iç kısımlarını da dikkatle incelendikten sonra aynı yeşil renk boyanın iç kısımlarda da olduğunu görüldüğünü ifade eden Levent Şengür konuyu Opel Türkiye müşteri hizmetlerine bildirdiğini söyleyerek “Konuyu müşteri hizmetlerine de telefonla bildirerek aracın ayıplı olduğunu söyledim ve dosya açılmasını istedim. İnceleme yapacaklarını söyleyen ve benimle görüşen müşteri hizmetleri yetkilisi Oğuz bey Bölge Müdürlüğünden ve Almanya’dan konu hakkında bilgi talep ettiklerini, söz konusu bilginin kendilerine gelmesinden sonra kararın verileceğini söyledi.” Şeklinde konuştu.

Aracın hiç kimse tarafından incelenmediği halde daha sonra kendisine geri dönüş yapan müşteri temsilcisinin konunun reddedildiği cevabını kendisine verdiğini ve bu durumun normal karşılanması gerektiğini söylediklerini ifade eden  Şengür” Aracım hakkında yaptığım diğer incelemeler ve araştırmalarda  söz konusu arızanın ancak boyatılarak giderilebildiğini, bu yapıldığı takdirde aracın 10-15 Bin TL değer kaybedeceğini öğrendim” dedi. Opel firması hakkında gerekli yasal yollara başvurarak hakkını arayacağını ve olayın peşini bırakmayacağını ifade eden Levent Şengür” Opel firması kendi hatasını müşteriye yüklemesi ve bunun firma tarafından gayet normal karşılanması, ayrıca o kısma eksik boya atılmış boyanır geçer denilerek müşterinin ve olayın firma tarafından hafife alınması adeta müşteri ile dalga geçilmesi kabul edilemez bir tavır olduğu gibi, Opel firmasına da bu davranış hiç yakışmamıştır. Bu gerçekten acı bir olaydır” şeklinde tepkisini dile getirdi.

Şengür” Firmanın kendi hatasını müşteri neden ödesin. Buna mecbur mu? Buna anlam veremiyorum. Sanıyorum ki hızlı üretim nedeni ve aşırı kar beklentisi nedeniyle üretilen mamullere gereken itina ve özen gösterilmiyor.  Yeterli kalite kontrol yapılmadan araç piyasaya sürülmüş. Bu durum beni ve benim gibi bir.çok Opel müşterisinin mağdur olmasına neden olmaktadır.” Şeklinde konuştu.

Yeni araç alacak özellikle de Opel marka alacak kişileri de uyaran Levent Şengür; “Araç alacak herkesin dikkat etmesini istiyorum. Eğer satın almayı düşündüğü aracın markası Opel ise defalarca düşünmesi gerekir. Eğer araçlarında sorun yaşarlarsa şunu bilsinler ki konuyu Opel yetkililerine bildirdiklerinde “bunun normal” olduğunu söyleyip işin içinden sıyrılacaklardır.” Dedi.

 

Haber tarihi: 16/02/2011
Haber Okunma: 4449
Haber Yorumları: 9


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: MUHALEFET SÖZCÜSÜ GİBİ…




Bu içeriğe yapılan yorumlar (9 Yorum)


9 - HAMİT BBER 26/06/2016

EVET KERVAN OPEL e GİDECEKLERİN DİKKATİNE... ÖZELLİKLE DEĞİŞEN PARÇALARIN ORİJİNAL GM MARKA OLMASINA DİKKAT EDİN. BEN OPELİMİ 50 BİN BAKIMI İÇİN GÖTÜRDÜM.MİNİ BAKIM OLARAK YAĞI VE 4 FİLTRESİ DEĞİŞECEK DEDİLER. ARDINDAN CEKAP SONRA YIKATIP TESLİM ETTİLER.320 TL ÖDEDİM. FATURAYI ZARFA KOYUP VERDİLER. ERTESİ GÜN FATURAYI ARACIN DOSYASINA KOYMAK İÇİN ZARFINDAN ÇIKARDIM. ALT KISIMDA ''ORJINAL OPEL PARÇALARI DEĞİLDİR.MÜŞTERİNİN BİLGİSİ DAHİLİNDEDİR.'' YAZISIYLA ŞOK OLDUM... DİKKAT EDİN. BEN DİKKATSİZLİĞİMİN KURBANI OLDUM. demekki yetkili serviste olsa orijinal ürün kullanmıyor.ayrıca ; kimseye güvenmeyin ???


8 - ertan kara 20/02/2014

bende şikayetlere katılıyorum 2012 model yenı kasa opel corsam var arka amartısör kafasındakı lastıkler ses yapıyor aracı sıfır aldım ve ilk 3 aydan itibaren şikayetler başladı servısın önersi çok komik inanın.yağmurlu havalarda lastık ıslanıyor aracı daha seyrek kullanın dedıler .nasıl bir uslub nasıl bir zihniyet anlayamadım.


7 - MUHARREM VURAL 12/07/2013

LEVENT BEY SİZİ ANLIYORUM BEN KUCUK BIR MADDI HASARLI KAZA GECIRDIM.ARACI 30 GUNDE ZOR TESLIM ETTILER USTUNE USTLUK KARSI TARAFIN SIGORTASI ODEYECEK OLMASINA RAGMEN BENIM KASKOMDAN ISLEM GORULDU VE BIZIM BU KASKOYLA ANLASMAMIZ YOK DIYEREK UCRETI BENDEN TALEP ETTILER NAKIT OLARAK BU IS BENIM CANIMI COK SIKTI. 12-13 GUN DEDILER 30 GUNDE ZOR CIKARDILAR ILGI ALAKA SIFIR ARACI VERDIGIMDEN BERI BIR KERE BILE ARAYIP BILGI VERMEDILER DUNYANIN EN KOTU YETKILI SERVISI KERVAN OTO.......... SIRF BU YETKILI SERVIS YUZUNDEN ARACIMDAN SOGUDUM


6 - ahmet kantarcıoğlu 18/03/2011

yeşim hanım , sanırım siz opelden kazanıyorsunuz gelirinizi.. bende Opelde çalıştım Levent beyin yasadığı olay doğrudur. kalite cok düştü malşyet azaltmak adına bunları yapıyor. 111 yıl değil 1111 yıl kutlasa da bu kaliteyi düşmesine engel değil. BuTürkiyede boyşle Avrupada boyle bişey olsa ortalığı yıkar müşteri.. Zaten GM de aracını değiştirir ve uzerine tazminat oder. orada yasayan müşterinin parası alın teride Türkiyede müşterinin parası çakıl taşımı? Neden ülkemizde müşteriyi aldattırsak kar zihniyeti hakim? Neden çünkü hakkını aramayı bilmiyor bilse çatr çatr alır ama korkuyor halkım.. ve hak aramak da pahalı. firmalarda bunu biliyor ve uzerine düşmüyor.. Levent bey haklısın Kardeşim sonuna kadar git.. Opel dğişim yapma konusunda nerdeyse ilk 3 de . Kalitesi çok düştü .. Tam destek sana Levent bey....


5 - yeşim taşçı 22/02/2011

OPEL Dünyada 111.yılını kutluyor Türkiyede 21.yılına girdi..Opel bir dünya markası ve bu hatayı düzeltemeyecek bir firma asla değil.Zaten bunu daha önce opel müşterisi olanlar ve gm bünyesinde çalışmış olanlar iyi bilirler...Bencede opel alacak olanlar defalarca düşünsünler opel markasını taşımak zordur...opel sahibi olmak bir ayrıcalıktır...


4 - Murat Gündüz 16/02/2011

Hiç kimse bir kucak dolusu para döküp de aldığı arabada sorun olmasını istemez.Levent bey sonuna kadar haklısınız.Hakkınızı arayın


3 - Elif Dursun 16/02/2011

avni bey enteresan bişey yok.Zaten sorun yaşayan kişi motor aksamından bahsetmiyor.araç almak beyaz eşya almak gibi şans işidir.Siz sorun yaşamamışsınız ne mutlu size...Buna yakın bir sorunu bende farklı bir markada yaşadım. Bu sancının ne demek olduğunu iyi bilirim.Ama benim sonucum mutlu bitti.1 yıl geç oldu ama aracımı değiştirdiler.


2 - farukcelik 16/02/2011

leven bey sizi destekliyom


1 - avni karadeniz 16/02/2011

walla enteresan..yıllardır opel e bindim.hiç şikayetim olmadı.ilk defa şikayetçi olanı gördüm.hala daha opel astra ya biniyorum vallahi çok memnunum.çok şaşırdım çok...opel kaliteli bi firma mutlaka hatayı düzeltir diye düşünüyorum..bi yerde bi yanlışlık var ama nerde




Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com