Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1830317
Aktif: 74
Bugün: 4645
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

CHP İKTİDAR YÜZÜ GÖREMEZ


AK Parti ile birleşerek kapanan HAS  partisinin Düzce'deki üyelerine AK Parti rozeti takan Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, törende partilileri hem uyardı hem de nasihatlerde bulundu. Yerel Seçimler'de Düzce'deki oy oranının yüzde 85'lere çıkması gerektiğini vurgulayan Kurtulmuş, “Millet hiçbir zaman onların istikametinden gitmedi” dediği CHP'nin iktidar yüzü göremeyeceğini savundu.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş partisinin İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. Geniş katılımın olduğu toplantıda Kurtulmuş'un yanı sıra AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Eski HAS Parti İl Başkanı Halil Aydın, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Milletvekillleri Fevai Arslan ve İbrahim Korkmaz, Düzce'nin Koordinatör Milletvekili İdris Güllüce birer konuşma yaptı.

AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, birleşmenin Güçlü Türkiye'yi oluşturmanın önemli kilometre taşlarından biri olduğunu belirtti. Bazı siyasi partilerin şov amaçlı 3-5 kişilik parti üyesi kaydetmeyi büyük bir başarıymış gibi gösterdiklerini söyleyerek MHP'ye atıfta bulunan Kaşıkoğlu, “Bugün HAS Partili arkadaşlarımızın burada ortaya koyduAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş konuşmasında Türkiye'nin geçmişten bugüne geldiği noktaya anlattı.

Geçmişte Türkiye'nin gelenek ve göreneklerine sahip çıkmayan, halk ve yöneticiler arasında bir uyumsuzluk sürecinin yaşandığına dikkat çeken Kurtulmuş, AK Parti iktidarının en büyük hizmetlerinden birinin yöneticilerle halkın iç içe olması olduğunu ifade etti.
Kurtulmuş, diğer siyasi partilerin halkın sesine kulak vermediğini savunarak, “Halkın, bu milletin ferasesi devam ettiği sürece CHP iktidar yüzü göremez. Onlar başka telden halk başka telden çalıyor. Millet hiçbir zaman onların istikametinden gitmedi” dedi

Cumhurbaşkanlığı seçimine de değinen Kurtulmuş, “Cumhurbaşkanlığı seçimi eski Türkiye'nin emniyet sibobuydu. Ahmet Necdet Sezer'in seçimine bakın ne demek istediğimi anlarsınız. Eski Türkiye'de cumhurbaşkanlığı seçimi halka bırakılmazdı. Milletin önüne çok büyük imkan çıktı. 2014'te kendi cumhurbaşkanını seçerek başa getirecektir” diye konuştu.

Yerel seçimlere yaklaşırken Kurtulmuş, partililere önemli mesajlar verdi. Düzce'de yüzde 85 oy oranı isteyen Kurtulmuş AK Parti'nin alamadığı 4 belediyeyi de almak zorunda olduklarını belirtti.
Kurtulmuş, “Önümüzde 3 önemli seçim var. Yüzde 69 oy almış bir teşkilatın önünde konuşmak kolay değil. Düzce'de 85 alarak bu yerel seçimlerden çıkmalıyız. Bu yeni arkadaşlarımızla birlikte köy köy, kasaba kasaba gidilmedik yer bırakmamalıyız. İnsanlar gördüklerini, omuz omuza yaslandıklarını bilirler ve tanırlar. Bizim bizden başka rakibimiz yoktur. “Bu milet bize oy verecek, başka kime verecek” derseniz yanılırsınız. Bu millet kimseye oy vermeye mecbur değil. Bu millet bize oy verirken kendisine oy veriyor. Bu yüzden kibire kapılmak yok. “Nasılsa kazanıyoruz” diye düşünmek yok. Sırça saraylarda siyaset yapmak yok. Hergün halkın içinde olmalıyız. Ne zaman dizimizi fukaranın dizinden çekersek, burun kıvırırsak o zaman en büyük rakibmiz olur. 2014 yerel seçimlerde alamadığımız 4 ilçemizi almak mecburiyetindeyiz. 2014'deki başarı cumhurbaşkanlığı seçimini de etkileyecek” dedi


Haber tarihi: 08/04/2013
Haber Okunma: 1642
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: YEREL SEÇİMLERE ODAKLANDIK




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com