Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1830193
Aktif: 98
Bugün: 4383
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

CEDİDİYE MEYDAN MUHAREBESİ, LALE DEVRİ VE MART KARI…


CEDİDİYE MEYDAN MUHAREBESİ, LALE DEVRİ  VE MART KARI…

Cedidiye Meydan Muharebesi pardon yerel seçimler yaklaştıkça kılıçlar kınından çıkmaya başladı…Silahlar yağlandı... Raflarda bekleyen tozlu dosyalar masanın üstüne kondu… Cedidiye Meydan Muharebesi sath-mailine girildi.  Ama bu sefer cenk çok başka olacak… Dosyalar, ithamlar, suçlamalar, karalamalar havada uçuşacak… Siyaset etiğini, “bel altı vuruş yasağını” kimse iplemeyecek… Çünkü bu mücadele var ya da yok olma mücadelesi, çünkü Ak Parti gemisi su almaya başladı. Belki de Ak Parti açılım denizinde boğulacak… Bunu öngören öngörü sahibi bazı ......r gemiyi terk etmenin hesabını yapmaya, muhalefete el sallamaya, göz kırpmaya  başladı. Baksanıza şimdiden savaş tamtamları çalınıyor…  Taraflar “yandaş” demeyeyim de daha uygun bir ifadeyle“Kendine yakın medya” aracılığıyla rakibi karalama, itibarsızlaştırma kampanyasına giriştiler bile. İddialara göre Düzce Belediye Başkanı Sayın İsmail Bayram’ın aleyhinde olanlar bizim medyanın tabiriyle” Bayram’ın icraatlarından nemalanamayanlar” önce İnönü Parkı’na yapılangecekondu muhtar evinden saldırdılar… Neymiş efendim park betonlaşıyormuş… Yahu İnönü Parkı mı kalmış… Bence oraya İnönü Parkı Yerine İnönü Ticaret Merkezi denmeliydi. Parkın her tarafı parsellenmiş zamanında… Küçük bir muhtar kulübesi dikilmiş çok mu? Neyse efendim fazla konuşmayayım beni de yandaş sayarlar neme lazım… İşte bu olayı içine sindiremeyen İsmail Bayram taraftarları kendilerine yakın bir gazetede İl Başkanı Kaşıkoğlu aleyhine haber yapmışlar… Efendim konu şu: İddialara göre AK Parti Genel Merkezi Sayın Kaşıkoğlu hakkında İstanbul'daki bir belediyeden hukuka aykırı işlemler yoluyla kamulaştırma bedeli tahsil ettiği iddiasıyla soruşturma başlatmış.

Ben bu iddialara inanmıyorum sevgili dostlar… Sayın Kaşıkoğlu’nun yıllardır tanırım hiçbir şekilde yolsuzluk yaptığını, siyasi çıkar elde ettiğini, siyasi gücünü kullanarak belediye ya da kamu kurumunda ihale ya da avukatlık mesleği gereği dava aldığını duymadım… Her ne kadar yine bazı çevrelerce yönlendirilen basın kuruluşları tarafından yapılacak terminal nedeniyle Düzce Belediyesi aleyhine açılacak kamulaştırma davalarını kendisine verilmesi için bazı vatandaşlarla görüştüğü iddia edilse de bunun cevabını Sayın Kaşıkoğlu “bizim çoluğumuz çocuğumuz yok mu? Onlar duvarları mı kemirecek? Ben kasap, perdeci, lastikçi, yemek sitesi sahibi değilim.  Ben avukatım dava gelirse kaçırmam”  Şeklinde yaptığı açıklamalarla bu iddiaları net olarak cevaplamıştır. Her ne kadar cesaretli ya da 5 kilo yumruğu olan birisi çıkıp da” Sayın Kaşıkoğlu, bulunduğunuz konum gereği ve gerek belediye başkanına ve gerekse de belediyeye olan siyasi ve insani yakınlığınızdan dolayı sizin belediye aleyhine herhangi bir dava almanız meslek etiğinizle bağdaşır mı? Ayıp değil mi?  Avukatlık kanununda davacı ve davalının vekâletini almak yasak değil mi? Tamam siz eğer vatandaşın davasını alırsanız resmen belediyenin vekâleti sizde olamayacak ama diyelim ki muhalefet tarafından belediye aleyhine ağır bir suçlama yapılsa size de dokunsa kürsüden çıkıp belediyeyi savunmayacak mısınız? Hem mahkemede vatandaşı hem de kürsüden belediyeyi savunmayacak mısınız? Bu durum yasaya aykırı değilse bile meslek ahlakına, siyasi ahlaka aykırı olmuyor mu?” Şeklinde bir soru sormadı ama olsun... Benim başkanım işini bilir arkadaş…Varmı itirazı olan?

Evet, gelelim Mart 2014 de yapılacak Cedidiye Meydan Muharebesinde karşı karşıya gelecek taraflara:

1) Vekil İbrahim Korkmaz’ın başını çektiği ve Memursen Başkanı İl Başkanı Orhan Kılıç’ı tahta pardon başkanlığa taşımaya çalışan gurup ve onu destekleyen gazete…

2) İsmail Bayram’ın 2.defa başkan olmasını isteyen gurup ve onu destekleyen gazete… Son zamanlarda Düzce Milletvekili Osman Çakır da Metin Kaşıkoğlu’nu hedef alan sert sözler sarf ettiğine göre o da bu gruptan diye düşünüyorum...)

3) Metin Kaşıkoğlu’nun başkan olmasını isteyen grup ve onu destekleyen medya grubu… (Düzce Milletvekili Fevai Arslan da bu gurubu destekliyor. )

4) Mehmet Keleş’in MHP’den adaylığını koymasını isteyen gurup ve onu destekleyen MHP teşkilatından güçlü isimler…(Bu gruba yakın yandaş pardon yakın medyayı henüz bulamadım.)

İlaveten Sayın Başbakanın da dediği gibi bizim solcular!  Gece geç saatlere kadar uyumadıkları için henüz uyanmış değiller… Hadi uyanın...Bakın bahar geldi… Lale devri başladıBelediye 15.000 adet lale dağıtacak… Biliyorsunuz Osmanlı’nın çöküşünü lale devri başlattı. Dilim varmıyor ama vatandaşın ihtiyaçlarını, halkın ne istediğini bilmeyen, görmeyen üstüne üstlük lale sefahatine dalan Sayın Bayram’ın gidişi de bu laleler yüzünden olacak… Neyse onu da ben düşünecek değilim. Bakın ne güzel hepimiz kabak çiçeği pardon laleler açacağız… Evet, evlerimize lale yağacak ama merak ediyorum...Sizlere lale, çiçek yağarken vatandaşa Mart karı yağıyor kimsenin umurunda değil… Bu gidişle seneye “Mart Karı” birilerine yağacak… Saygılarımla…

Haber tarihi: 20/03/2013
Haber Okunma: 1714
Haber Yorumları: 1


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: Gümüşova Halkı Kan Bağışında Bulundu




Bu içeriğe yapılan yorumlar (1 Yorum)


1 - kazım kor 23/03/2013

sayın gazeteci muammer.. kardeş senin dilin nekadar sivri.. Ya seni severim bak.. ortalığı sis kaplıyor.. sisi de sevenleri bilirsin hani... aman kapmasın seni onlar. dikkat et. yazıların cuk oturmus. biliyon doğru soyleyeni neyaptıklarını.




Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com