Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1816560
Aktif: 45
Bugün: 4331
Dün: 2887
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

BAYRAM 2011 E HIZLI BAŞLADI


Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram 2011 yılı başlayalı henüz 1.5 ay gibi kısa zaman içerisinde birçok projeye imza attı.

KATLI OTOPARK İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI, KISA ZAMANDA BİTECEK”

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, kent merkezine yapılacak olan VE Düzce trafiğini oldukça rahatlatması beklenen  katlı otoparkın yapımına başlandığını belirterek “Katlı otopark için çalışma başladı. Bitimi için öyle yıllarca beklemeyeceğiz” dedi.

Düzce’nin Şerefiye Mahallesinde yapılacak olan katlı otopark için yapılan ihalenin ardından arsanın inşaatı yapacak firmaya devredilmesi ile birlikte alanda çalışmalar da başladı. Başkan İsmail Bayram, seçimden önce verdikleri sözleri tek tek yerine getirdiklerini belirterek “Katlı otopark ile ilgili alanda çalışmalar başladı. Katlı otoparkın yapım süreci de hızlı devam edecek ve yıllarca katlı otopark bitsin diye beklemeyeceğiz. En kısa sürede bitireceğiz. Düzce’de şehir içi park probleminin giderilmesi adına güzel olacak. Yapılacak olan katlı otoparkın 300 araç kapasiteli olacağını bildiren Başkan Bayram, “Otopark 3 katlı 300 araç kapasiteli olacak. Katlı otoparkı içinde birçok unsur olacak. Teknik olarak da en iyi teknoloji kullanılacak. Tüm kriterler uygulanacak. Burada sistem artık elektronik ve kendi güvenliğini sağlayan bir sistem olacak” dedi.

OTOGAR YAPIMI İÇİN KREDİ ALIMI MECLİSTEN GEÇTİ

Düzce Belediyesinin önemli projeleri arasında yer alan otogar yapımı için çalışmalar hız kazandı.

Düzce’ye yapılacak otogar yapım çalışmaları kapsamında Düzce Belediye Meclisi tarafından otogarın kurulacağı arazinin kamulaştırma bedelinin finansmanı için Başkan İsmail Bayram’a yetki verildi. Düzce Belediyesi meclis toplantısında gündem maddeleri arasında yer alan kamulaştırma işlemleri için İller Bankasından 4 milyon kredi talebi için Belediye Başkanı İsmail Bayram’a oy çokluğu ile yetki verildi. 

 

Düzce Belediye Meclisinin Şubat ayı ilk oturumunda gündem maddeleri arasında yer alan otogarın inşa edileceği arazinin kamulaştırma bedellerinin finansmanı için İller Bankasından kredi alımı yer aldı. Konu ile ilgili olarak söz alan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, İller Bankasından Otogar yapımı için 4 milyon kredi talep edileceğini söyleyerek, “ Alacağımız bu krediyle belirlediğimiz birkaç noktada  otogar yapmayı planlıyoruz.  Bu konuda bana borçlanma yetkisi verilmesini talep ediyoruz. Bu para  otogar arazisi alımı için yeter diye düşünüyoruz.” Dedi.

Daha sonra Belediye Başkanı İsmail Bayram’a İller Bankasından 4 milyon lira kredi talebi için yetki verilmesi oylamaya sunuldu. Elektronik oylama ile yapılan bu madde oy çokluğuyla kabul edilerek yürürlüğe girdi.

Meclisin diğer gündem maddeleri de tek tek okunarak, 5 yıllık  imar programına  ve imar komisyonlarına  havale edildi.

 

 

DÜZCE EMİTT FUARINA DAMGASINI VURDU

Kısa adı EMITT olan Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın katılımı ile İstanbul Beylikdüzü Tüyap fuarında başladı. 4 gün sürecek olan fuarın açılış törenlerinde Düzce Valisi Vasip Şahin Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da hazır bulundu.

Fuarda  Düzce Belediyesi'nin stantı BAKAB ( Batı Karadeniz Kalkınma Birliği) salonunda yer aldı. Dış İlişkiler Müdürlüğünün organizasyonunu yaptığı 100 metrekarelik stantta Düzce'ye özgü el sanatları, yöresel yemek ve ürünleri yer aldı. Stantta ayrıca Düzce'nin turizm değerlerine ve potansiyeline ilişkin görsel ve çeşitli materyaller de bulundu. Fuarın ilk günü davetlilere açıldı. BAKAB salonunda bulunan Düzce standını gezen konutlara Düzce'ye özgü ürünler armağan edildi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram gün boyu standa gelen konuklarla tek tek ilgilendi. Başkan Bayram'la birlikte Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar Belediye Meclis Üyeleri İsa Eser ile Murat Saydam da konukları karşıladı. İlk gün ziyaretçileri arasında Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Konuralp Belediye Başkanı Yusuf Ercan, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak, TSO Meclis Başkanı Nusret Özsoy, İl Genel Meclis Üyeleri ile İstanbul'da bulunan Düzceliler ile davetliler yer aldı. Standı ayrıca BAKAB bağlı illerin Vali ve Belediye Başkanları da gezdi.

Düzce Belediyesi olarak Emitt fuarına büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı İsmail Bayram, 'Düzce hem BAKAB bünyesinde hem de MARKA bünyesinde yer almaktadır. Düzce'nin turizm değerleri ve varlıkları bu stantlarda sergilenmektedir. Kullandığımız tüm ürün ve materyaller Düzce'nin tanıtımına katkı sağlamaktadır. Düzce Belediyesi olarak ayrıca 100 metrekarelik kendi standımızda da bunların yanı sıra Düzce'nin genel tanıtımı ve belediye hizmetleri açısından da etkinlik programladık' dedi. Emitt fuarının birinci gününde Düzce Belediyesi çocuk mehter takımı bir gösteri yaptı

15 yıldır geleneksel olarak yapılan Emitt Fuarının 2011 yılı programında 60 yabancı ülke stant açtı. Türkiye'den ise başta Valilik ve Belediyeler olmak üzere, turizm firmalarından 3500 standın yer aldığı Emitt'in açılış töreni görkemli oldu. Açılışta Emitt fuarını organize eden Ekin fuarcılık adına Hacer Aydın ile yönetim kurulu başkanı Halim Bulutoğlu İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay konuşma yaptılar. Bakan Günay Türkiye'de turizm sektörünün giderek büyüdüğüne dikkat çekerek ' Türkiye turizmde dünyanın ilk 9 ülke arasına girmiştir. Turizm verileri  Türkiye'nin önümüzdeki yıllarda daha da ileriye gideceğine işaret ediyor. Bir başka dikkat çekmek istediğim konu turizmin kıyı şeritlerinden Anadolu içlerine doğru gelişmesidir. Emitt fuarı da buna en iyi örnektir'  Emitt fuarı açılış törenlerini Düzce Valisi Vasip Şahin, Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak, İl Gençlik ve Spor Müdürü Korhan Öztekin, TSO Meclis Başkanı Nusret Özsoy, İlçe Belediye Başkanları da izledi.

Haber tarihi: 14/02/2011
Haber Okunma: 2205
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: Albayrak'' Kararlılıkla projelerimizi uygulayacağız”




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com