Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1830503
Aktif: 73
Bugün: 5044
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

LAF ÇOK İCRAAT YOK!


YİNE LAF KALABALIĞI YAPTI!

Düzce Milletvekili Fevai Arslan  su arıtma tesisleri konusunda  topu İSKİ’ye attı…            

Düzce Milletvekili Fevai Arslan, ilçelerin dört gözle beklediği su arıtma tesisleri konusunda “Top İSKİ’de” derken köprü ve otoyol ihalesinin iptaline ilişkin ise “Akıbetini bilmiyoruz” yorumunu yaptı. Atık su arıtma tesisi bulunmadığı için kanalizasyonlarını Melen ve Asar deresine akıtmak zorunda olan ilçe belediyelerinin en büyük sorunlarından biri su arıtma tesisi. Konu ile ilgili bilgi aldığımız Milletvekili Fevai Arslan, bu konuda ilçe belediyelerinin yapacağı bir şey olmadığını ifade ederek İSKİ’yi beklediklerini söyledi. Top İSKİ’de

Arslan, “Düzce’nin İSKİ havzasında olmasından dolayı katı ve sıvı atık meselesi biraz daha mühim. İSKİ’nin bizim belediyelerimizle yaptığı protokolde arıtma tesislerini İSKİ kuracaktı. İSKİ’nin arıtma tesislerini kurmasını bekliyoruz. Yoksa bizim ilçelerimiz bu arıtma tesislerini kurup işletecek güce sahip değil. Tabiri caizse top İSKİ’de. Bu arıtma tesislerini kurup faaliyete geçirirse atıklarımız o arıtmalara gider ve Melen suyu da o atıklardan temizlenmiş olur. Yoksa bu konuda Düzce belediyelerinin yapacağı bir mesele yok” diye konuştu.

Geri plana bırakılıyor

Melen Suyu'nun ikinci planda olmasından dolayı konuyu biraz daha geri plana bıraktığını söyleyen Arslan, süreci hızlandırmak için çalışma yapacaklarını belirtti. Arslan, “Belediyeler yazışmaları devam ettiriyor. Bizimde geçen yıl genel müdürlük ve bakanlık düzeyinde bir toplantımız oldu. Toplantı neticesi İSKİ’nin; bu arıtmalar yaparak belediyelere teslim etmesiydi. Çalıştırması da kendine aitti. İSKİ’ye Melen Suyu'nun ikinci planda lazım olmasından dolayı bu işleri biraz daha geri plana bırakıyor. Bunun farkındayız. Ama bunu hızlandırmak için gereken çalışmalar tekrar başlayacaktır” dedi.

Akıbetini bilmiyoruz

Köprü ve otoyol ihalesi iptal edilmesi ile ilgili de Arslan, “Özelleştirme kapsamında dosyaya konmuştu. Bu belirli bir sene zarfında yapılacaktı. Bu ihale iptal edildi. Bundan sonraki akıbetini de bilmiyoruz şuanda” şeklinde konuştu.

Haber tarihi: 05/03/2013
Haber Okunma: 1671
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: EGOLARI BIRAKALIM SÖZÜYLE KİMİ KASTETTİ?




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com