Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1830729
Aktif: 51
Bugün: 5477
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

EGOLARI BIRAKALIM SÖZÜYLE KİMİ KASTETTİ?


               

               

AK Parti İl Danışma Kurulu Meclis Toplantısı'nda konuşan Milletvekili Osman Çakır, 2014 yerel seçimlerine işaret ederek, “Egolarımız çok büyük olabilir fakat egoları tatmin noktasında asla ölçüyü kaçırmamalıyız. Kurgu yapan her zaman kurgusunun altında kalır” şeklinde konuştu. AK Parti İl Danışma Kurulu Meclis Toplantısı yapıldı. Düzce il Müftülük Salonu'nda gerçekleştirilen toplantının basına açık kısmında milletvekilleri adına Osman Çakır konuşma yaptı.

 

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Çakır, terör sorununa AK Parti hükümetinin Kardeşlik Projesi ile çözüm bulmaya çalıştığını savundu.

Biz kardeşlik projesi yürütüyoruz

Çakır, “60'lı yıllardan sonra bu ülkede bir takım yapılandırmalar oluşturuldu. Bu yapılanmaların bir kısmını ırk temeline dayandırdılar. Türk milliyetçiliğini PKK düşmanlığına kadar indirgeyen bir anlayış tarzını kesinlikle ve kesinlikle reddediyoruz. Bir ırka, bir kafatasçılığa dayalı olan bir anlayışı sayın genel başkanımızın söylediği gibi ayaklarımızın altına alıyoruz. Terör belası denen bela bugün iyi anlaşılmalıdır. Başbakanın, arkadaşlarının ve AK Parti'nin ve hükümetimizin yapmış olduğu politikalar çok iyi anlaşılmalı ve çok iyi anlatılmalıdır. Bu ülkede 76 milyon insan var. Birleşmiş Milletlerin verilerine göre 15 milyon civarında kürt vatandaşımız var. Bunlar dünya kürt nüfusunun yüzde 65'ini oluşturuyor. Ülkemizde yaşayan yüzde 65 nüfusun yüzde 65'i batıda yaşıyor. Bugün ayrıştırma özerkleştirme, bölge oluşturma gibi bir kavram söz konusu olamaz. Kimi kimden ayrıştıracaksınız. Herkesin eline bir silah verip bu ülkede bir iç savaş mı olmalıdır. Bunu da yapamazsınız. O zaman ne olacak bizim yaptığımız olacak. Biz kardeşlik projesi yürütüyoruz. Bizim insanlara kapılarımızı açmamız lazım.” ifadeleri kullandı.

 

Egolarımızı alçaklarda tutalım

Projelerin ve politikaların devamı noktasında 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerin önemli olduğunu ifade eden Milletvekili Çakır, kişisel egoları bir tarafa bırakılması gerektiğini söyledi.

Çakır, “Egolarımız çok büyük olabilir fakat egoları tatmin noktasında asla ölçüyü kaçırmamalıyız. Kurgu yapan her zaman kurgusunun altında kalır. Düzce’de 2009 yılında yapılan seçimlerde 6 belediye 15 il genel meclis ve belediye meclis koltuğunu kaybettik. 2014 yılında bu böyle olmamalıdır. Buna göre çalışmaya devam etmeliyiz. Bu seçimler AK Parti’nin bundan sonraki şeklini belirleyecek. Kafkaslar, Balkanlar bizi bekliyor. Biz önümüzdeki süreçte ferdi egolarımızdan çok millet ve devlet sevgimizi ön plana çıkaralım” şeklinde konuştu.

 Düzce yeterli payı alamadı

Okullar, Efteni Gölü ve yaylalar için gerekli ödeneklerin geldiğini anımsatan Çakır, “Düzce olarak hala payımızı ciddi olarak almış değiliz. Düzce ile ilgili projelerimiz varsa bu projeleri mutlaka hayata geçirmemiz gerekiyor” dedi.

“Düzce’nin planlanması gerekiyor” diyen Milletvekili Çakır, kendi çevrelerindeki sorun ve sıkıntılar için proje üretmelerini istedi.

 Artık Gına Geldi

Sağlık alanında 300 yatalı devlet hastanesi sorununa da değinen Çakır, “Sağlıkta tek bir yerde sorunumuz var. İldeki 300 yataklı hastanemiz artık gına getirdi. Bakıyorum ilçelerde sıkıntı yok. bir tek orda sıkıntı var. Merkezdeki hastane bizim için çok önemli. Prefabrikte tedavi görenler var. Bu prefabrik binalarda kaldırılırsa Düzce’de bir değişim söz konusu olursa Dünyanın yalancı cenneti olan bu şehirde yaşama fırsatı bulacağız.” Diye konuştu.

Şeytan taşlamayı bırakalım

Yerel seçimler yaklaşırken sürecin iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Çakır, “Önümüzdeki sürecin iyi yönetilmesi gerekiyor. Bu süreci 6 aylık 7 aylık süreçte olduğu gibi şeytan taşlamayla geçirirsek tavaf etmeye vakit bulamazsak önce kendimize yazık etmiş oluruz sonra şehre yazık etmiş oluruz. Artık şeytan taşlamayı bırakalım. Tavaf yapmaya başlayalım ve dolaşalım” şeklinde konuştu

Haber tarihi: 05/03/2013
Haber Okunma: 1629
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: Tatlıses’ten ŞOK Açıklama: “ MÜSLÜM BABA HASTANEDEN KAPTIĞI MİKROPTAN ÖLDÜ”




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com