Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1830194
Aktif: 98
Bugün: 4385
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

PROJE ÜRETELİM


MARKA Genel Sekreteri Fatih Akbulut, desteklerden yararlanmaları için Düzce’deki tüm kurum ve kuruluşları proje üretmeye çağırdı. Bir dönem Gümüşova Kaymakamlığı yapmasından dolayı Düzce’yi iyi tanıdığını söyleyen Akbulut, bölgedeki sosyal kalkınmanın çok önemli olduğunu belirtti.

MARKA Genel Sekreteri Fatih Akbulut bugün Vali Adnan Yılmaz’ı ziyaret etti. Vali Yılmaz, Akbulut’un Düzce’ye yakın ilgi gösterdiğini söyleyerek, MARKA’nın önderliğinde Düzce’nin gücüne güç katarak bölgesel olarak kalkınmayı gerçekleştireceğini ifade etti.

Yılmaz, “ Marka ajansı olarak Düzce’miz 5 ilin arasında önemli bir il. Düzce’yi tanıyan çok iyi sekreterimiz var, başarılar diliyoruz yeni görevinde. Düzce’yi iyi tanıdığı için Düzce’mize ve bölgemizin tamamına faydalı hizmetler yapacaktır. Bizim gerek özel sektörü gerek sivil toplum kuruluşlarını destekleyecektir. En son yönetim kurulu toplantısında esnafa yönelik eğitim kapsamına 5 ilimizi de aldık. Bölge de söz sahibi olacaksa Düzce, MARKA’nın önderliğinde gücümüze güç katarak bölgesel olarak kalkınmayı gerçekleştirmemiz lazım. Bu bölgede ki Bolu, Düzce, Sakarya, Yalova ve Kocaeli’nin birlikte düşünülmesi lazım. Biz orada Düzce’mizle ilgili hususlarda fikirlerimizi beyan ediyoruz, katkıda bulunuyoruz. Ayağı yere basan, içi dolu projeler yönetim kurulunun huzuruna gelirse, bir süzgeçten geçirerek projelerimizi genel sekreterliğe verirsek ,zaten Düzce’miz de diğer 5 ilin arasında laik olduğu projeleri hayata geçirir ve desteğini almış olur.” Dedi.  
MARKA Genel Sekreteri Fatih Akbulut da, Düzce’deki tüm kurum ve kuruluşlardan proje üretmelerini beklediklerini söyledi.
“Çağrısı açık olan ve proje kabul ettiğimiz mali desteklerimiz ve teknik desteklerle ilgili hem kendisini bilgilendirmek hem de şuanda ki mevcut durumu değerlendirmek üzere valimizi ziyaret ettik. Bu vesileyle Düzceli bütün kurum ve kuruluşlardan proje çağrılarımıza cevap vermelerini bekliyoruz. Onları tekrar proje hazırlamaya ve ajansımızın mali desteklerinden ve teknik desteklerinden faydalanmak üzere Düzce de ki yatırım destek ofisimize başvurmaya davet ediyorum. Şuan da 2 tane açık çağrımız var firmalar için, kar amacı güden kurum ve kuruluşlar için temiz üretim mali destek programımız açık. 8,5 milyon TL’lik bir destektir bu 400 bin TL’ye kadar proje başına destek verebiliyoruz. Son çağrımız 23 şubata kadar uzatılmıştır, Düzce de Ticaret Odasının hemen yanında destek ofisimiz var bilgi alabilir ve oraya başvurabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşlar, kaymakamlıklar, belediyeler için de açık olan çağrımız sosyal kalkınmanın bölgemiz için önemli olduğunu düşündüğümüz sosyal kalkınmanın gerçekleştirilmesi amacıyla sosyal kalkınma küçük ölçekli mali destek programımız var.” Şeklinde konuştu.Haber N.Keleş

 

Haber tarihi: 23/01/2013
Haber Okunma: 1738
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: Genel Yayın Yönetmenimiz’den Mevlid Kandili Mesajı




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com