Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1816564
Aktif: 45
Bugün: 4335
Dün: 2887
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

FABRİKAYA KIZDI YOLUNU KAPATTI


Gümüşova Belediyesi, İmarda Olmadığı Gerekçesiyle Fabrikanın Yolunu Kapattı

 Düzce'nin Gümüşova ilçesinde faaliyet gösteren bir kalıp fabrikasının yolu, İmarda görünmediği gerekçesiyle belediye tarafından toprak dökülerek ulaşıma kapatıldı. Düzce'nin Gümüşova ilçesi Belediye Başkanlığı tarafından 90 kişinin istihdam edildiği bir kalıp fabrikasına giden yol imarda görülmediği gerekçesiyle ulaşıma kapatıldı. Fabrikada çalışan işçilerden alınan bilgiye göre, İlçenin MHP'li Belediye Başkanı Ahmet Bostancı'nın ilçede yatırım yapan ve 90 kişinin istihdam edildiği kalıp fabrikasının yöneticilerine kızarak yolu kapattığı iddia edildi. Yolun kapatılmasının asıl nedeninin Belediye Başkanı tarafından açıklanması istendi. Fabrikada çalışan işçilerden Murat Mardi konuyla ilgili şunları söyledi. Mardi, ''Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Bostancı İşyerimize yoğun bir baskı uyguluyor. Sebebini bilemiyorum ama her gün zabıta yolluyor. Neymiş efendim kaçak artezyen kuyu arıyormuş falan filan. Çeşitli bahanelerle sürekli iş yerimizi rahatsız ediyor. Burada siyasi entrika yapılıyor. Biz Gümüşovalılar olarak buradan ekmek yiyoruz. Şimdide fabrikamızın yolunu kesti. İşyerimize karşı Belediyenin aba altından sopa göstermesine bir türlü anlam veremiyorum. Bu uygulamaya devam ederse, tüm işçiler toplanarak Belediyenin kapısına dayanacağız. Sebebini kamuoyu önünde açıklamasını talep edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Düzce'nin Gümüşova İlçesinde Faaliyet Gösteren Bir Kalıp Fabrikasının Yolu, İmarda Görünmediği Gerekçesiyle Belediye Tarafından Toprak Dökülerek Ulaşıma Kapatıldı. Düzce'nin Gümüşova İlçesi Belediye Başkanlığı Tarafından 90 Kişinin İstihdam Edildiği Bir Kalıp Fabrikasına Giden Yol İmarda Görülmediği Gerekçesiyle Ulaşıma Kapatıldı

 

 

 

Fabrika Müdürü Ahmet Yağmur, fabrikaya gelen iki yoldan en kısa olan yolun gurup köy yoluna 100 metre mesafesi olduğunu, bu yolunda imarda olmadığı gerekçesiyle Belediye Başkanlığı tarafından kapatıldığını söylediGümüşova Belediyesinden alınan bilgiye göre Yolun imarda olmadığı gerekçesiyle kapatıldığı doğrulandı.

Diğer yola mesafenin de 600 metre olduğunu belirten Yağmur, kısa olan ve kapatılan yolun daha önceki Belediye başkanlığından izin alınarak kullanıldığını söyledi.

Haber tarihi: 10/02/2011
Haber Okunma: 1957
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: AK PARTİ YILMAZ’A EMANET




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com