Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1829918
Aktif: 91
Bugün: 3899
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

HAS PARTİ CUMAYERİ İLÇE KONGRESİ YAPILDI


HAS PARTİ CUMAYERİ İLÇE KONGRESİ YAPILDI

 Has Parti Cumayeri İlçe kongresi bugün Cumayeri Öğretmen evinde yapıldı. Kongrede, eski başkan Recep Tuna aday olmayarak  yerini yeni başkan Ercan Hartlı’ya bıraktı. Kongreye katılan Has Parti Genel Başkan Yardımcısı Kazım Arslan, gelecek seçimlerden partisinin lider çıkacağını ve ülkeyi yönetecek kapasitede olduğunu söyledi.

Has Parti Cumayeri 1. Olağan İlçe kongresi bugün yapıldı. Olağan genel kurul toplantısına Has Parti Genel Başkan Yardımcısı Kazım Sağlam,Belediye Başkanı Yakup Keleş, Milletvekili Adayı Atilla Sağlam, İl Başkanı Halil Aydın’ın yanı sıra ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Cumayeri Belediye Başkanı Yakup Keleş kongrede yaptığı konuşmada, neden HAS partili olduğunu  dile getirirken, Cumayeri’ni ilerleyen zamanda Dünyanın en iyi kenti yapmak iddiasıyla 2. Dönem başkanlığa aday olduğunu söyledi.

Keleş, “ Bana geliyorlar diyorlar neden HAS partilisin diye. Ya da diyorlar ki neden başladığın partide bitirmedin. Neden HAS partiye geçtin diyorlar. Bende onlara ben Hastayım diyorum.” Dedi.

HAS Parti il başkanı Halil Aydın ise yaptıklarının, yapacaklarının teminatı olacağını dile getirdi.

Kongreye katılan HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Kazım Arslan, HAS parti olarak gelecek seçimlerde lider çıkabilecek ve ülkeyi en iyi şekilde yönetecek bir parti olduklarını ifade etti.

Arslan, “ Biz çok parti değiştirdik. Ama kafamızda sadece bir işlev vardı. Biz o işlev için çalıştık. O işleve göre hareket ettik ve halen etmeye devam ediyoruz. Geçenlerde AKP’li bir arkadaşım yanıma geldi. AK partiye gelseydin şimdi milletvekili olurdun dedi. Ben para için milletvekilliği yapmıyorum ki. Ben milletin sorunlarını meclise taşımak için milletvekilliği yaparım. Dedim ki hadi oldum AK Partiden milletvekili. Geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç bir haksızlık ile ilgili meclise gensoru verdi. Ben o gensoruyu kabul eder meclisin gündemine koyardım. Ama 1 gün sonra Sayın Recep Tayyip Erdoğan beni bu partiden kovardı. Çünkü o haksızlığı görmüş olacaktım. O haksızlığı görmemişten gelseydim koltuğum sağlam olacaktı. Gördüğüm için koltuğumdan olmuş olacaktım. Ama orada ki vekillerin neredeyse hepsi bu haksızlığı görmemezlikten gelerek koltuğunu sağlama almış oldu. Arkadaşıma dedim ki işte ben bu yüzden Ak Partili değilim dedim. Bizim partimiz bu konulara daha iyi bir şekilde yöneliyor. Biz halkımızın sorunlarını çözmek için buradayız.” Dedi.

Haber tarihi: 27/05/2012
Haber Okunma: 2072
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: SICAK YUVA GÜZELMİŞ!!!!




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com