Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1829997
Aktif: 109
Bugün: 4049
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

ALBAYRAK ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ


ALBAYRAK ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak belediyenin çok yönlü çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunurken bazı alanlarda yatırım yapmayı hedeflediklerini belirtti.

Başkan Fikret Albayrak, belediyenin iktisadi işletme kurmuş olmasının sağladığı imkanları kullanarak halkın daha ekonomik ve kaliteli çay bahçelerinden yararlanabilmesini sağlamak için sahil bandı güzergahında ilk etapta iki çay bahçesi açmayı planladıklarını söyledi. Albayrak “Belediyenin asli görevleri arasında vatandaşına ucuz ve kaliteli eğlence ve dinlenme mekanları oluşturmak vardır. Bunu gerçekleştirmek için İktisadi işletmemizin olması gerekiyordu. İzni alındı, kuruldu ve hizmet vermeye başladı. Kale, Kadınlar Plajı ve benzeri işletmeler bu kurum tarafından işletilecek. İlk etapta iki çay bahçesi gelecek yılda da bir balık lokantası açmayı düşünüyoruz” dedi. Başkan Albayrak, Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan Osmaniye Mahallesinden Çuhallı Çarşısı'na inen yağmur sularının azaltılması amacıyla, Kazım Karabekir Caddesinden başlanarak Akçakoca Otel'in bulunduğu yerden sarma deresine kadar ulaştırılan birbirine paralel 1200 metrelik iki adet yağmur suyu tahliye borusu döşeme hattında son aşamaya gelindiği belirtildi. Başkan bu işlemin tamamlanmasının ardından Çuhallı Çarşısı'nda her yağmur sonrasında yaşanan su baskınları sıkıntılarının yaşanmayacağını aktardı. Başkan Fikret Albayrak, “Sahil bandı birinci etap çalışmalarında alan düzeltmeler hızla sürüyor. Projenin inşasını üstlenen firmanın ekipleri çok sayıda ekipman ve işçi ile bir an önce düzeltme çalışmalarını tamamlamak için yoğun bir tempoda çalışmaları sürdürüyorlar” ifadelerini kullandı. SEDAŞ ile yaptığı görüşmelerde ekonomik ömrünü doldurmuş ve görüntü kirliliği oluşturan hatların yer altına alınması çalışmalarına başlanacağını belirten Başkan, “SEDAŞ’la yaptığımız görüşmelerden olumlu sonuçlar aldık. Bahadır Yalçın Caddesi ve Hasan Kahya sokakta hatların yer altına alınmasına başlayacaklar. Böylece görüntü kirliliği, tehlike arz edişleri gibi birçok sorunu çözmüş olacağız” dedi. Albayrak yaz sezonu hazırlıkları için “Belediye İŞ-KUR işbirliği ile sağlanan 15 geçici işçiyi park ve bahçeler müdürlüğü ile temizlik müdürlüğü hizmetine verdik. Daha güzel parklar ve daha temiz Akçakoca için çalışıyoruz. Ancak bu çabamızı vatandaşlarımızın da desteklemesi gerek. Yoksa üstesinden gelmek mümkün olmaz" diye konuştu.

Haber tarihi: 27/05/2012
Haber Okunma: 1587
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: BU ÇOCUĞA DİKKAT




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com