Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1816533
Aktif: 46
Bugün: 4304
Dün: 2887
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

ÖĞRENCİLERE YEMEK VERİLDİ


ÖĞRENCİLERE YEMEK VERİLDİ

Cumayeri Kaymakamı Zafer ÇOŞKUN, ilköğretim okullarında başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere Düzce Kasrı’nda yemek verdi. Yemeğe yaklaşık 63 öğrenci katıldı. Öğrencilerin kendilerine verilen bu yemekten ziyade, kendilerinin düşünülmüş olmaları ve kendilerine değer verilmiş olmasından son derece memnun oldukları gözlendi.

Yemekte bir konuşma gerçekleştiren Kaymakam Zafer ÇOŞKUN, “Sevgili gençler, sizler bizim geleceğimiz ve ümidimizsiniz. Sizlere çok önem veriyoruz. Okullarınızda öğretmenleriniz, idarecileriniz sizler için elinden gelen bütün gayreti gösteriyorlar. Bizler sizler için ne yapmamız gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya devam da edeceğiz. Sizlerden tek beklentimiz, azminizi, gayretinizi artırarak daha başarılı olmanızdır. Yaklaşık 10-15 yıl sonra bu ülkenin yöneticileri sizler olacaksınız. Onun için kendinizi çok iyi yetiştirmeniz gerekmektedir. Her şeyden ziyade iyi bir insan olma yolunda çaba göstermelisiniz. Kendinizi vatan, millet, bayrak ve insan sevgisi ile donatmalısınız. Her biriniz bir gün öğretmen, mühendis, doktor, kaymakam olabilirsiniz; ancak erdemlerle donatılmış birer insan olmadan bunların pekte fazla önemi yoktur. Güzel hasletleri, insan sevgisini, paylaşmayı, fedakârlığı ve özverili olmayı kendinize bir düstur edinin. Bu gün sizlerin gözlerinin içinde bu ışığı, bu aydınlığı görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Sizlerin şahsında, geleceğimizin, yarınlarımızın daha müreffeh ve daha güzel olacağına inancım sonsuzdur. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Sizlerin bu inancı boşa çıkartmayacağını gözlerinizden okuyorum. Bu davetimize iştirak ettiğiniz için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

Yemekten sonra öğrencilerin kaymakam Zafer ÇOŞKUN’a gelerek teşekkür etmeleri, duygu ve düşüncelerini ifade ederken ki, coşku görülmeye değerdi. Bazı öğrencilerin sözleri ise çok anlamlı ve manidardı. “Bende, Kaymakam olacağım ve bize verilen bu değeri başka öğrencilerinde yaşamasını sağlayacağım.” “Biz kaymakamları böyle bilmezdik. Onlara kolay ulaşılabileceğini, onlarla böyle sohbet edilebileceğini düşünemezdim.” “Size ne kadar teşekkür etsek azdır. Ufkumuzu genişlettiniz. Hedeflerimi yeniden gözden geçireceğim.” Diyen öğrencilerin, gözlerindeki parıltı söyleyemedikleri fakat söylemek istedikleri her şeyi anlatıyordu.

Yemeğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Feridun BALTACI, İlköğretim okulu müdürleri ve öğrencilere kurs veren bazı öğretmenlerde katıldı. Ayrıca Cumayeri YİBO’da yatılı olarak okuyan ve yemeğe katılan muhtaç öğrencilerin kendilerine olan ilgiden son derece memnun oldukları kendi aralarındaki konuşmalarındaki “Bu yemek şimdi bize verildi; değil mi? Burası neymiş böyle? Biz böyle yerde de yemek yiyecek miymişiz? Bundan sonra daha fazla çalışacağım.”diyen cümleleri duyanları duygulandırmaya yetiyordu.

 

Haber tarihi: 10/01/2011
Haber Okunma: 1792
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: DOYASIYA EĞLENDİLER




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com