Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1829333
Aktif: 104
Bugün: 2856
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Bakan Fatma Şahin 'Çete Tarafından Dinlenme' İddialarına Cevap Verdi


Bakan Fatma Şahin 'Çete Tarafından Dinlenme' İddialarına Cevap Verdi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, çete tarafından dinlenme iddialarına cevap verdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, çete tarafından dinlenme iddialarına cevap verdi.

Kütahya Valiliği'ni ziyaret eden Bakan Fatma Şahin, "Yaptığımız siyaset tarzı çok net, çok şeffaf, milletimizle beraberiz. Birilerinin de bir kötü niyeti varsa, bu suçun ortaya çıkması hukuk devleti açısından çok önemli" dedi.

Şahin, "Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, polisin de içinde bulunduğu bir çetenin kendisini dinlediğini söylüyor ve hedefte sizin de olduğunuzu belirtiyor. Bu konuda ne diyorsunuz" şeklindeki soru üzerine, "Şamil Bey bu konuyu bana söyledi. Biz de İçişleri Bakanımızla konuştuk. Emniyet müdürümüz kendi talep etti müfettişi. Bu ülkede dinlemelerin nasıl olacağı çok belli, hukuk devletiyiz. İsteyen istediğini dinleyemezz. Bu suçtur. Bunun gereği yapılır. Gerekli müfettiş çalışması başladı. Sonuçların da takipçisi olacağız. Bu tür olayların farklı gruplar içersinde oluşmasını kabul edemeyiz ve gereğini yaparız. Ama bunu da genellemenin, bütün emniyet teşkilatının içinde böyle bir şey varmış gibi genel bakışı da doğru bulmuyorum. Gaziantep bir barış ve huzur şehri, güvenilir bir valimiz var. Çok da güvenilir bir emniyet müdürümüz var. Emniyet müdürü kendi talep etti müfettişi. Şu manada çok rahatız, sayın Başbakanımızla çıktığımız yolculukta özüyle, sözüyle bir, şeffaf, hesap verebilir, temiz siyaseti kendimize şiar edindik. Hiçbir zaman 'beni dinlediler mi' demedim, bunun karşılığında ne olur diye de hiç rahatsız olmadım. Çünkü yaşantımız, yaptığımız siyaset tarzı çok net, çok şeffaf, milletimizle beraberiz. Birilerinin de bir kötü niyeti varsa, bu suçun ortaya çıkması hukuk devleti açısından çok önemli" diye konuştu.(Kütahya yerel basın)

Haber tarihi: 24/05/2012
Haber Okunma: 1674
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: BİR ÇILGIN PROJE DE DEDEDÜZÜNDEN …




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com