Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1829372
Aktif: 119
Bugün: 2920
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

AK PARTİNİN İL KONGRESİ YAPILDI


AK PARTİNİN İL KONGRESİ YAPILDI

Düzce AK Parti 4. Olağan kongresi bugün gerçekleştirildi. Metin Kaşıkoğlu’nun tek aday olarak girdiği kongreye oldukça büyük katılım vardı. AK parti İl Kongresi Ensar Kongre Merkezinde yoğun katılımla yapıldı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kocaeli, Sakarya, Bolu, Düzce AK parti Milletvekilleri, belediye başkanları ile teşkilatların ve partililerin katıldığı kongrede Metin Kaşıkoğlu başkanlığındaki tek liste seçime girdi

Divan Başkanlığını Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur’un yaptığı kongrede ilk konuşmayı mevcut başkan Mustafa Yılmaz yaptı. Yılmaz, başkanlığı döneminde yaptığı çalışmaları anlatırken, bu kongrede yeniden aday olmamasının siyasete nokta koyduğu anlamına gelmediğini, sadece virgül koyduğunu söyleyerek, “ Durmak yok yola devam” deyince salondan büyük alkış aldı.

Kongrede yapılan konuşmalarda, Metin Kaşıkoğlu ve yeni il yönetiminin partiye ve Düzce’ye hayırlı olması dileklerinde bulunulmasının ardından seçime geçildi.

Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce’de yapılan son dönem çalışmalarını anlatarak, belediyecilik adına yapılan çalışmalar ile Düzce’nin gelişmesinin en büyük hedef olduğunu söyledi

Milletvekili Osman Çakır, Düzce’ye gurur duyacak hizmetler yapmak için bu mevkiide olduklarını söyleyerek başladığı konuşmasında, sağlıkta, eğitimde, ulaştırmada çıtayı en üst seviyeye çıkarmak hedefinde olduklarını belirtti.

Milletvekili Fevai Arslan ise bir dönem kendisinin İl Başkanlığı yaptığını hatırlatarak, bunun bir bayrak yarışı olduğunu söyledi. Arslan, kongreye katılan Bakan Veysel Eroğlu’na Düzce için gittiklerinde hiçbir zaman kapısından boş dönmediklerini vurgulayarak salondan Eroğlu için bir alkış istedi.

Kongreye konuk olarak katılan Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Düzce’nin her seçimde 3 milletvekili çıkarmasının AK parti nezdinde kutlanacak bir durum olduğunu ifade etti.

Bugün yapılan AK Parti İl Başkanlığı kongresinde tek aday Metin Kaşıkoğlu'nun listesinde yer alan isimlere bakıldığında büyük değişikliğe gidildiği görüldü. Listede muhalefet kanadından isimlerin de olması Kaşıkoğlu’nun beklentilerin üzerinde bir liste hazırlayacağına dair söylemlerini doğru çıkardı. CHP Düzce İl Başkanlığı Genel Sekreteri Kenan Varol , MHP Düzce Eski İl Kadın Kolları Başkanı Işın Geçgel, Özhan Abat, Haydar Kuşçu gibi listede dikkat çeken isimlerin yanı sıra, yönetime yeni dahil edilen isimlerin sayısının da oldukça fazla olduğu görüldü.

İşte AK Parti'nin yeni il Yönetimi:

1. Metin Kaşıkoğlu Avukat

2. Adnan Nurten İş Adamı

3. Alaattin Baş Yönetici

4. Ali Şenoğlu İş Adamı

5. Birol Güzel İnşaat Müh.

6. Burhan Yiğit Sanayici

7. Dursun Çakır Esnaf

8. Elmas Çakır Çevre Müh.

9. Erdoğan Bal İş Adamı

10. Fatih Kesici Esnaf

11. Gönül Asuk Esnaf

12. Hasan Ergin Esnaf

13. Hasan Kaya Muhabir

14. Hasan Küçük İş Adamı

15. Hasan Şengüloğlu İş Adamı

16. Haydar Kuşçu Em. Öğretmen

17. Işın Geçgel Halka İlişk.

18. Kenan Varol Sanayici

19. Mehmet Keskin İş Adamı

20. Meryem Aydın Şirin Avukat

21. Mine Met Yönetici

22. Murat Saydam İş Adamı

23. Mustafa Erkan İnşaat Müh.

24. Mustafa Terzi Mali Müşavir

25. Orhan Yılmaz Koop. Başkanı

26. Osman Şahin Metalurji Müh.

27. Oya Kocaman Avukat

28. Özhan Abat Em. Öğrt.

29. Ramazan Korkmaz İş Adamı

30. Recep Çolak Esnaf

31. Rukiye Yeşil Esnaf

32. Sebahat Ergin Yavuz Eczacı

33. Selahattin Esen Sanayici

34. Selçuk Sönmez Sanayici

35. Servet Sivrikaya İş Adamı

36. Sultan Ahmet Durdu İş Adamı

37. Şinasi Akbulut İşletme Müd.

38. Tuba Hüner Orman End. Müh.

39. Turgay Şahin Esnaf

40. Zeki Nursel İş Adamı

Haber tarihi: 20/05/2012
Haber Okunma: 1935
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: Telefonda dolandırmak İstedi




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com