“Turizmde Yetenek Avcılığı Konferansı” Gerçekleştirildi Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ta...           • HAYVAN SAHİPLENME PROJESİYLE ÖZEL EĞİTİM OKULUNA CAN DOST YAVRU KÖPEK ‘ÖZEL’ OKULA TESLİM EDİLDİ  “YUMAK” YENİ YUVAS...           • Cumhuriyet 101 Yaşında Düzce Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi tarafından düzenlenen “Cumhuri...           • TUSAŞ Tesislerine Yapılan Hain Saldırıyı Şiddetle Kınıyoruz!   CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: CHP Düzce Örgütü o...           • CHP Düzce Millet Vekili Özcan'ın Mesajı   Dün Ankara Kahramankazan’daki Türk Havacılık ve Uzay Sanayi AŞ tesislerind...           • SU-KANAL MÜDÜRLÜĞÜ İLK 9 AYLIK FAALİYETLERİNİ PAYLAŞTI SUYA ERİŞİMİ KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN SAHADALAR 35 BİN 597 METRELİK ALT YAPI HATTI DÖŞENDİ...           • DÜZCE BELEDİYESİ HAREKETE GEÇTİ MELENSU PARK’TA KÖTÜ NİYETLİ SALDIRI AHŞAP MASA YAKILARAK TAHRİP EDİLDİ   ...           • DÜZCE BELEDİYESİ HAREKETE GEÇTİ MELENSU PARK’TA KÖTÜ NİYETLİ SALDIRI AHŞAP MASA YAKILARAK TAHRİP EDİLDİ   ...           • HANİ İDAMI İÇİN İP ATIYORDUNUZ NE DEĞİŞTİ? CHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, terörist başı Öcalan'ın TBMM'ye gelip konuşma y...           • CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: Fethullah Gülen, Sonunda Geberdi Gitti!   CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, Fethullah Gülen'in vefatını değerl...           
İstatistikler
Toplam: 1927738
Aktif: 11
Bugün: 57
Dün: 1235
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

“Turizmde Yetenek Avcılığı Konferansı” Gerçekleştirildi


Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu tarafından “Sektör Üniversite Buluşması” kapsamında sekizincisi düzenlenen “Turizmde Yetenek Avcılığı” başlıklı konferans öğrencilerimizin ilgili katılımıyla Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Etkinliğe; Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Muammer Mesci, bölüm başkanları, akademisyenler ve öğrenciler katılım gösterdi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Orhan Batman’ın konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte yeteneklerin keşfedilmesi temasında söyleşi gerçekleştirildi. Yeteneklerin fark edilmesinin ve bu yetenekleri etkili bir şekilde kullanmanın önemine dikkat çeken Prof. Dr. Orhan Batman, yeteneklerin keşfinin yalnızca bireysel gelişim için değil, turizm sektörünün sürdürülebilir başarısı için de kritik bir unsur olduğunu belirtti.

Yetenek avcılığının; sektördeki değişimlere uyum sağlama, rekabet avantajı elde etme ve yenilikçi çözümler üretme noktasında işletmeler için vazgeçilmez bir strateji olduğuna vurgu yapanProf. Dr. Batman konuşmasında, “Bir kişinin kendi yeteneklerinin farkına varmasının, profesyonel hayatında atacağı adımları daha bilinçli ve sağlam bir şekilde atmasına olanak tanır. Turizm sektöründe başarılı olmak, sadece teorik bilgiyle değil, doğru yeteneklerin doğru alanlarda kullanılmasıyla mümkündür.” ifadelerini kullandı.

Etkinlik, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokul MüdürüProf. Dr. Muammer Mesci’nindavetli konuşmacıProf. Dr. Orhan Batman’a teşekkür belgesi takdim etmesiyle sona erdi.

Haber tarihi: 25/10/2024
Haber Okunma: 20
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Sonraki: HAYVAN SAHİPLENME PROJESİYLE ÖZEL EĞİTİM OKULUNA CAN DOST




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com