ZABITA İHBARI ANINDA DEĞERLENDİRDİ MARKETTEKİ GÜVELENMİŞ GIDALAR TESPİT EDİLDİ TUTANAK TUTULDU, İL TARIM VE ORMAN MÜDÜ...           • CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: İsmet İnönü’nün Adının Silindiği Millet Bahçesi’nde Halk Soyuluyor: Beltur’un Fahiş Fiyatları Asla Kabul Edilemez!   CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: İsmet İnönü’nün A...           • CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: Bahçeli'nin Sözleri, AKP’nin Eski Açılım Sürecini Hatırlatıyor!   CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, MHP Genel Başkanı ve Cumhur İttifakı or...           • CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: Düzce İl Kongresi'nin Üzerinden Bir Yıl Geçti!   CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, CHP Düzce İl Kongresi’nin &u...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN GÖRME ENGELLİ BİREYLERE ZİYARET   BEYAZ BASTON GÖRME ENGELLİLER VE GÜVENLİK GÜNÜNDE ANLAMLI BULUŞMA ...           • ARAÇ BAKIM VE TAMİRLERİ ÖZ KAYNAKLARLA YAPILIYOR DÜZCE BELEDİYESİ TASARRUF SAĞLIYOR  Düzce Belediyesi bünyesindeki hizmet ara&...           • Düzce Üniversitesi’nden Sanayi Kuruluşlarıyla Eğitim İş Birliği Protokolü Düzce Üniversitesi, TB SewtechTurkey Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile &ldq...           • Yörex Fuarında Düzce Birlikteliği Başarıyı Getirdi Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, 13. Yörex Y&oum...           • CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: Türkiye’nin Geleceği İçin 81 İl Başkanı Olarak Muğla'da Bir Araya Geldik! CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, 11-12-13 Ekim 2024 tarihlerinde CHP Muğla İl Başk...           • Erdoğan Bıyık, TRT Radyo’nun Konuğu Oldu   Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Yörex...           
İstatistikler
Toplam: 1920851
Aktif: 12
Bugün: 400
Dün: 1119
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: Düzce İl Kongresi'nin Üzerinden Bir Yıl Geçti!


 

CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, CHP Düzce İl Kongresi’nin üzerinden bir yıl geçtiğini belirtti. Bu kısa sürede örgütleriyle birlikte güzel işler yaptıklarını ifade eden Dağıstanlı, "Örgüt Ne Derse O" felsefesinden vazgeçmeden yollarına devam edeceklerinden hiç kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini vurguladı.
Dağıstanlı, bu süreçte birlikte görev yaptığı yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ederek, "İyi ki varsınız, iyi ki yol arkadaşlarımsınız," dedi. Tüm ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyelerine, kadın ve gençlik kollarına, kurultay delegelerine, disiplin kurulu arkadaşlarına ve sürekli destek veren üyelere, CHP’ye gönül vermiş tüm yoldaşlarına saygılarını ve sevgilerini iletti.
Dağıstanlı, iktidar partisi olarak güzel günlerde buluşacaklarını belirterek sözlerini sonlandırdı.

 

 

Haber tarihi: 15/10/2024
Haber Okunma: 37
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: Bahçeli'nin Sözleri, AKP’nin Eski Açılım Sürecini Hatırlatıyor!
Sonraki: DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN GÖRME ENGELLİ BİREYLERE ZİYARET




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com