Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1829300
Aktif: 102
Bugün: 2809
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

'YAPAMIYORSANIZ BIRAKIN GİDİN!'


AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, işçi çıkarımlarından dolayı Fiskobirlik Yönetim Kurulu'na tepki gösterdi. Canikli, "Yönetmek dağıtmak değildir. Yönetmek ortadan kaldırmak değildir. Yani herhangi bir gerekçe ile çalışan kardeşlerimizin görevine son vermek değildir. Eğer yönetemiyorsanız bırakın gidin." dedi.
Canikli, yaptığı açıklamada, Fiskobirlik'te 150 işçinin işten çıkarıldığınısöyledi. Bu duruma tepki gösteren Canikli, Firkobirlik Yönetim Kurulu'nu eleştirdi. Birlik yönetim kurulunu görevi bırakmaya çağıran Canikli, "Biz bugüne kadar Fiskobirliğe inanılmaz destekler verdik. Hertürlü imkanı sunduk. Bunu biliyorsunuz yakinen. Bugüne kadar aktarılan kaynağın haddi hesabı yok. Ama böyle olmamalı. Bütün bunlara rağmen hala 150 kardeşimiz kapının önüne konuluyorsa bunu kabul etmemiz mümkün değil. Yönetmek dağıtmak değildir. Yönetmek ortadan kaldırmak değildir. Yani herhangi bir gerekçe ile çalışan kardeşlerimizin görevine son vermek değildir. Eğer yönetemiyorsanız bırakın gidin."
Canikli, Fiskobirlik'in Özerk bir kuruluş olduğunu anımsattı, bu nedenle doğrudan bir müdahalede bulunamadıklarını aktardı. İşçilere destek sözü veren Canikli, kendilerine iş vaadinde bulundu. Nurettin Canikli, "Sıkıntı şu; devletin bir kuruluşu değil. Doğrudan hükümetin müdahale edebileceği kuruluşdeğil. Ancak dolaylı olarak müdadale edebiliyoruz. Özerk bir kuruluş. Ama biz bu kardeşlerimize ne gerekiyorsa elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Tekrar işe alınmaları noktasında mücadelelerimiz devam ediyor. O konuda başarılı olmazsak, bu kardeşlerimizi diğer alanlarda işe koymak için çalışma başlatacağız. Yapabileceğimiz budur. Müsterih olun. Emeklilik haklarınıkazanmayanlara öncelik vereceğiz. Öncelikli olarak onları işe yerleştirip bu haklarını kazanmalarını sağlayacağız. Gereken tüm desteği vermeye devam edeceğiz."

 

Haber tarihi: 21/04/2012
Haber Okunma: 1641
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: Cumayeri Müftülüğü Kutlu Doğum Pilavı İkram Etti




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com