ZABITA İHBARI ANINDA DEĞERLENDİRDİ MARKETTEKİ GÜVELENMİŞ GIDALAR TESPİT EDİLDİ TUTANAK TUTULDU, İL TARIM VE ORMAN MÜDÜ...           • CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: İsmet İnönü’nün Adının Silindiği Millet Bahçesi’nde Halk Soyuluyor: Beltur’un Fahiş Fiyatları Asla Kabul Edilemez!   CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: İsmet İnönü’nün A...           • CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: Bahçeli'nin Sözleri, AKP’nin Eski Açılım Sürecini Hatırlatıyor!   CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, MHP Genel Başkanı ve Cumhur İttifakı or...           • CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: Düzce İl Kongresi'nin Üzerinden Bir Yıl Geçti!   CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, CHP Düzce İl Kongresi’nin &u...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN GÖRME ENGELLİ BİREYLERE ZİYARET   BEYAZ BASTON GÖRME ENGELLİLER VE GÜVENLİK GÜNÜNDE ANLAMLI BULUŞMA ...           • ARAÇ BAKIM VE TAMİRLERİ ÖZ KAYNAKLARLA YAPILIYOR DÜZCE BELEDİYESİ TASARRUF SAĞLIYOR  Düzce Belediyesi bünyesindeki hizmet ara&...           • Düzce Üniversitesi’nden Sanayi Kuruluşlarıyla Eğitim İş Birliği Protokolü Düzce Üniversitesi, TB SewtechTurkey Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile &ldq...           • Yörex Fuarında Düzce Birlikteliği Başarıyı Getirdi Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, 13. Yörex Y&oum...           • CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: Türkiye’nin Geleceği İçin 81 İl Başkanı Olarak Muğla'da Bir Araya Geldik! CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, 11-12-13 Ekim 2024 tarihlerinde CHP Muğla İl Başk...           • Erdoğan Bıyık, TRT Radyo’nun Konuğu Oldu   Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Yörex...           
İstatistikler
Toplam: 1921175
Aktif: 29
Bugün: 845
Dün: 1119
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ’NDE DERS BAŞI


YENİ DÖNEM KAYITLARI AÇILDI

20 BRANŞTA EĞİTİM VERİLECEK

5 YAŞTAN 14 YAŞA KADAR UYGUN SINIFLAR VAR

Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi yoğun yaz döneminin ardından 2024-2025 eğitim öğretim yılı ilk dönem kayıtlarını almaya başladı. 5 yaştan 14 yaşa kadar farklı 20 branşta düzenlenecek eğitimler 7 Ekim 2024 Pazartesi günü başlayacak.

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Çocuk Üniversitesi yeni dönem kayıtlarını almaya başladı. 2024-2025 eğitim öğretim dönemi ilk yarısı için oluşturulan eğitimler 7 Ekim 2024 Pazartesi günü ders başı yapacak. Cumhuriyet Mahallesi 1933. Sokak No:17 adresinde faaliyetlerini sürdüren Çocuk Üniversitesi’nde 7-14 ve 5-6 yaş aralığında çocukların kabul edileceği, öğrencilerin ilgi ve becerilerine yönelik olarak 20 farklı branş belirlendi.

7-14 yaş aralığındaki çocuklar için; Bilişim ve Teknoloji, Zeka Oyunları, İngilizce, Fransızca, Dini Değerler, Mutfak Atölyesi, Doğa Bilimleri, Görsel Sanatlar, Tasarım Atölyesi, Fiziksel Gelişim, Pastacılık Akademisi branşları açılırken 5-6 yaş aralığındaki çocuklar için ise; Anaokulu, Zeka Oyunları, İngilizce, Dini Değerler, Minik Şefler Mutfağı, Doğa Bilimleri, Görsel Sanatlar, Tasarım Atölyesi ve Fiziksel Gelişim (Jimnastik) sınıfları oluşturuldu.

7 Ekim 2024 Pazartesi günü itibariyle başlayacak eğitimlerden faydalanmak isteyen aileler, kayıt için gereken belgeler ve kurslar hakkında 0 (380) 523 02 44 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alabilecek.

Haber tarihi: 01/10/2024
Haber Okunma: 65
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Psikolojik Manipülasyona Dikkat!
Sonraki: ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ’NDE DERS BAŞI




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com