Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1816522
Aktif: 45
Bugün: 4292
Dün: 2887
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

BAŞKAN ŞENGÜLOĞLU’NDAN AK PARTİNİN 23. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI


 

AK PARTİ 23 YAŞINDA ‘UMUDUN, GELECEĞİN VE İCRAATIN ADI AK PARTİ"
AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu AK Partinin kuruluşunun 23. yılı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.
Şengüloğlu, 23 yıl önce AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin milletin hizmetkârı olma düsturuyla yola çıktığına dikkat çekerek ‘’ Bugün, aynı azim ve kararlılıkla Düzce’mizin ve ülkemizin geleceği için çalışmaya devam ediyoruz AK Parti olarak, Düzce’mizi daha aydınlık yarınlara taşımak için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Umudun, geleceğin ve icraatın adı AK Parti” dedi.
Başkan Şengüloğlu mesajında 23 yıldır olduğu gibi bugün de aynı azim ve kararlılıkla ülkemizin ve Düzce’nin geleceği için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.
Hasan Şengüloğlu Düzcemizin sorunlarına çözüm bulmak, kalkınmasını sağlamak için çalıştıklarını söylediği mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Kıymetli Düzceli nemşehrilerimiz, 14 Ağustos 2001 tarihinde, Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi, milletimizin hizmetkârı olma düsturuyla yola çıkmıştır. Bugün, aynı azim ve kararlılıkla Düzce’mizin ve ülkemizin geleceği için çalışmaya devam ediyoruz.
AK Parti olarak, Düzcemizin sorunlarına çözüm bulmak, kalkınmasını sağlamak ve Düzceli hemşehrilerimizin refah seviyesini artırmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Milletimizden aldığımız güç ve destekle, şehrimizin her köşesine hizmet götürmek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için buradayız.
Bu kutlu davaya gönül veren, her zaman yanımızda duran tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. AK Parti olarak, Düzce’mizi daha aydınlık yarınlara taşımak için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. . Umudun, geleceğin ve icraatın adı AK Parti.’’
Şengüloğlu AK Partinin 23. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir program düzenleneceğini belirterek ‘’ Kıymetli hemşerilerimiz AK Partimizin 23. Kuruluş yıl dönümünü bir dizi etkinliklerle kutlayacağız. 24 Ağustos 2024 Çarşamba (yarın) Saat 12:00’de İl Başkanlığımızda düzenleyeceğimiz programda AK Partimize gönül veren tüm dava arkadaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum hayırlı günler diliyorum” dedi.

 

 

Haber tarihi: 13/08/2024
Haber Okunma: 110
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: BİLGİ NOTU
Sonraki: Çöpe atıp ziyan ediyoruz ama cildi mermer yapıyor! 1 gramında milyarlarca protein hücresi var




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com