ZABITA İHBARI ANINDA DEĞERLENDİRDİ MARKETTEKİ GÜVELENMİŞ GIDALAR TESPİT EDİLDİ TUTANAK TUTULDU, İL TARIM VE ORMAN MÜDÜ...           • CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: İsmet İnönü’nün Adının Silindiği Millet Bahçesi’nde Halk Soyuluyor: Beltur’un Fahiş Fiyatları Asla Kabul Edilemez!   CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: İsmet İnönü’nün A...           • CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: Bahçeli'nin Sözleri, AKP’nin Eski Açılım Sürecini Hatırlatıyor!   CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, MHP Genel Başkanı ve Cumhur İttifakı or...           • CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: Düzce İl Kongresi'nin Üzerinden Bir Yıl Geçti!   CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, CHP Düzce İl Kongresi’nin &u...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN GÖRME ENGELLİ BİREYLERE ZİYARET   BEYAZ BASTON GÖRME ENGELLİLER VE GÜVENLİK GÜNÜNDE ANLAMLI BULUŞMA ...           • ARAÇ BAKIM VE TAMİRLERİ ÖZ KAYNAKLARLA YAPILIYOR DÜZCE BELEDİYESİ TASARRUF SAĞLIYOR  Düzce Belediyesi bünyesindeki hizmet ara&...           • Düzce Üniversitesi’nden Sanayi Kuruluşlarıyla Eğitim İş Birliği Protokolü Düzce Üniversitesi, TB SewtechTurkey Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile &ldq...           • Yörex Fuarında Düzce Birlikteliği Başarıyı Getirdi Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, 13. Yörex Y&oum...           • CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: Türkiye’nin Geleceği İçin 81 İl Başkanı Olarak Muğla'da Bir Araya Geldik! CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, 11-12-13 Ekim 2024 tarihlerinde CHP Muğla İl Başk...           • Erdoğan Bıyık, TRT Radyo’nun Konuğu Oldu   Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Yörex...           
İstatistikler
Toplam: 1920771
Aktif: 6
Bugün: 304
Dün: 1119
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 24 TEMMUZ MESAJI


 

“MESLEĞİNE SAYGI DUYAN BASIN CAMİASI ÜYELERİNİ TEBRİK EDİYORUM”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Özlü, basında sansürün kaldırıldığı tarihin yıl dönümünde haber alma ve yayma özgürlüğünün en önemli unsurunun ulusal ve yerel basın temsilcileri olduğunu belirtti.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 24 Temmuz 1908 yılında basın kuruluşlarında sansürün kaldırılması ve özgür yayınların yapılması kararı sonrasında Gazeteciler ve Basın Bayramı olarak kutlanan tarihin yıl dönümünde bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Özlü mesajında şu görüşlere yer verdi: “Basın camiası içinde görevlerini saygı ve meslek etiği çerçevesinde yerine getiren ulusal ve yerel basınımız, özgürlüklerin ilerlemesi ve kamuoyu oluşumunda büyük bir güce sahiptir. Gerek ülkemizin gerekse Düzce’mizin her alanda hedeflediği başarıya ulaşmasında ve bu başarının ilimiz sosyal yaşamına, ekonomisine olumlu yönde yansımasına, basın mensuplarının gösterdikleri duyarlılık ve başarılı çalışmalar büyük katkı sağlamaktadır. Büyük fedakârlık gerektiren bu mesleği kamuoyu menfaati gözeterek ifa eden, özverisini ve yeteneğini ülkemizin ve Düzce’mizin kalkınması için ortaya koyan ulusal ve yerel tüm basın mensubu kardeşlerimi kutluyorum. Bu güzide günün hemen öncesinde haber aldığımız, Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, değerli kardeşimiz Sayın Cihat Tutkun’un ani vefatı bizleri derinden üzerken kendisine Allah’tan rahmet diliyor, ailesine ve basın camiasına başsağlığı diliyorum. Yakın çalışma arkadaşlarımız olarak nitelendireceğim basın mensuplarına bir kez daha çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Haber tarihi: 23/07/2024
Haber Okunma: 128
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Bastırılmış duygularla yaşamak ne kadar doğru?
Sonraki: Erdoğan Bıyık, Ali Yerlikaya'ya Düzceli İş İnsanlarının Taleplerini İletti




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com