BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           • Düzce CHP Millet vekili Talih Özcan'ın 30 Ağustos Mesajı   Tarihimizin en şanlı, en kutlu ve en onurlu zaferi 30 Ağustos 1922 Başkomutanlık Meydan...           • ERCAN ÖZTÜRK'TEN 30 AĞUSTOS MESAJI   ÖZTÜRK, "7 DÜVELE KARŞI KAZANDIĞIMIZ BÜYÜK ZAFERİN ADIDIR, 30 A...           
İstatistikler
Toplam: 1792744
Aktif: 40
Bugün: 604
Dün: 1954
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

CHP Düzce Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu üyesi Talih Özcan, Düzce’nin Gümüşova ilçesinde yapılması planlanan taş ocağı ile ilgili açıklamalarda bulundu.


 

CHP Düzce Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu üyesi Talih Özcan, Düzce’nin Gümüşova ilçesinde yapılması planlanan taş ocağı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
DÜZCE’YE DAHA FAZLA TOZ DEĞİL, TEMİZ OKSİJEN LAZIM
Özcan, Düzce’nin Gümüşova ilçesinde, 900 dönüm orman alanı içinde açılması planlanan taş ocağının bölge halkının hayatını olumsuz etkileyeceğini belirtti. Ağaçlar kesilecek, dinamitler patlatılacak ve büyük oranda toz havaya karışacak diyen Özcan şöyle devam etti: “Düzce’nin hava kalitesi zaten oldukça düşük. Bize daha fazla toz değil, temiz oksijen lazım. Bölgedeki köylerde yaşayan halkımız, özellikle yaşlılar ve çocuklar bu tozlu havayı soluyacaklar ve bu durum sağlık sorunlarına yol açacak. Bizim bunu kabul etmemiz mümkün değildir.”
ORMANLAR ve SU HAVZALARI DÜZCE’NİN GELECEĞİDİR!
Özcan, özel bir şirketin Gümüşova’daki 900 dönümlük bölgeye taş ocağı yapmasının hemen o bölgedeki temiz su havzalarına da büyük zararlar vereceğini ifade etti. Özellikle geçtiğimiz hafta İSKİ Genel Müdürü ve yöneticilerinin Düzce’ye yaptıkları ziyarette, su havzalarının, çevrenin korunması ve insan sağlığını önceleyen, sürdürülebilir yatırımlar yapılması konusunda ciddi adımların atıldığının altını çizen Özcan son olarak şunları söyledi: “Bizler kısa vadeli değil uzun vadeli düşünmek zorundayız. İSKİ’nin Düzce ziyareti Düzce’nin geleceği açısından son derece kritik bir ziyaretti. Gelecek nesillere daha güzel ve sağlıklı bir dünya bırakabilmek için çalışıyoruz. Gümüşova’da buna dahildir.
GÜMÜŞOVA’DAKİ KÖYLERİN YANINDAYIM
Özcan: “O bölgede taş ocağı açılırsa, havadaki toz yağmurla birlikte içme sularına karışacak, tarımla uğraşan yurttaşlarımızın mahsülleri zarar görecek, sağlık sorunları ortaya çıkacaktır. Sorumluları bu yanlıştan dönmeye davet ediyorum. Halilbey, Yeşilyayla, Soğuksu, Çukurhan ve Beylice Köylerinde yaşayan hemşerilerimin yanında olduğumu bilmenizi isterim.

 

 

Haber tarihi: 18/07/2024
Haber Okunma: 108
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Küçücük yerde neredeyse herkes milyoner! Vergi alınmıyor, işsizlik nedir bilen yok
Sonraki: AYDINPINAR TABİAT PARKI MÜZİK DÜNYASININ DA İLGİSİNİ ÇEKİYOR




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com