CHP’Lİ ÖZCAN’DAN HAZİNE BAKANINA FLAŞ SORULAR !!!   CHP Düzce Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Talih Özcan, ...           • “Gözlerinizi UV ışınlarından koruyun”   Gözlerimizin, zararlı UV ışınlarına maruz kaldığında ciddi zararlar görebileceği...           • “Gözlerinizi UV ışınlarından koruyun”   Gözlerimizin, zararlı UV ışınlarına maruz kaldığında ciddi zararlar görebileceği...           • ÜNİVERSİTEDE YAZ OKULU BAŞLADI ÇOCUKLAR İÇİN DOLU DOLU YAZ ETKİNLİKLERİ MİNİKLER MUTLU, AİLELER MUTLU Düzce ...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN YAKIN MARKAJ PROJELERİ BİZZAT TAKİP EDİYOR ULAŞIM HAREKET MERKEZİ İNŞA EDİLECEK Düzce Belediye ...           • AK PARTİ HEYETİNDEN MHP'Lİ BELEDİYELERE ZİYARET c AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Düzce İl Başkanı Has...           • Nijerya Heyeti’nden Düzce Üniversitesi’ne Ziyaret   Uluslararası çalışmalar alanında iş birliklerini geliştirmek ve güçlend...           • BASIN AÇIKLAMASI    Düzce Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü tarafından, ilimiz saklı kal...           • Gündem Gümrük Müdürlüğü   Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Düz...           • 24 SAATTE 8 ANIZ YANGINI   AKINLAR’DA ANIZ YANGINI FELAKETE SEBEP OLUYORDU! VATANDAŞLARI BİR KEZ DAHA UYARDILA...           
İstatistikler
Toplam: 1674909
Aktif: 34
Bugün: 179
Dün: 3446
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

ÜNİVERSİTEDE YAZ OKULU BAŞLADI


ÇOCUKLAR İÇİN DOLU DOLU YAZ ETKİNLİKLERİ

MİNİKLER MUTLU, AİLELER MUTLU

Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi Yaz Okulu’nda ilk ders zili çaldı. Her gün sabahtan öğleye kadar değerler eğitimi ile başlayan ve 25 farklı branşta atölyelerin oluşturulduğu programdan 560 öğrenci faydalanıyor.

Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi, yıl boyu süren eğitimlerin ardından planlaması yapılan Yaz Okulu’nda derslerine başladı. Haziran ayı boyunca süren başvuru döneminde kaydını yaptıran 560 öğrenci, yaz boyunca ilgi alanlarını geliştirecek, yeni hobiler edinecek.

5-6 yaş ile 7-13 yaş grubu çocukların faydalanacağı atölyeler her gün sabahtan öğleye kadar değerler eğitimi, öğleden sonra da İngilizce, bale, tasarım atölyesi, mutfak atölyesi, görsel sanatlar, karikatür atölyesi, fiziksel gelişim, masa tenisi, piyano, ritim, keman, gitar, halk oyunları, modern dans, eğitici drama, zeka oyunları ile etkili ve hızlı okuma olmak üzere düzenlendi.

Bugün itibariyle başlayan dersler 16 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Yaz Okulu ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler Cumhuriyet Mahallesi 1933. Sokak No:17’de bulunan Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi’ni bizzat ziyaret ederek ya da 0380 523 02 44 numaralı hattı arayarak iletişime geçebilecekler.

Haber tarihi: 01/07/2024
Haber Okunma: 38
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: “Gözlerinizi UV ışınlarından koruyun”
Sonraki: BAŞKAN ÖZLÜ’DEN YAKIN MARKAJ




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com