CHP’Lİ ÖZCAN’DAN HAZİNE BAKANINA FLAŞ SORULAR !!!   CHP Düzce Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Talih Özcan, ...           • “Gözlerinizi UV ışınlarından koruyun”   Gözlerimizin, zararlı UV ışınlarına maruz kaldığında ciddi zararlar görebileceği...           • “Gözlerinizi UV ışınlarından koruyun”   Gözlerimizin, zararlı UV ışınlarına maruz kaldığında ciddi zararlar görebileceği...           • ÜNİVERSİTEDE YAZ OKULU BAŞLADI ÇOCUKLAR İÇİN DOLU DOLU YAZ ETKİNLİKLERİ MİNİKLER MUTLU, AİLELER MUTLU Düzce ...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN YAKIN MARKAJ PROJELERİ BİZZAT TAKİP EDİYOR ULAŞIM HAREKET MERKEZİ İNŞA EDİLECEK Düzce Belediye ...           • AK PARTİ HEYETİNDEN MHP'Lİ BELEDİYELERE ZİYARET c AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Düzce İl Başkanı Has...           • Nijerya Heyeti’nden Düzce Üniversitesi’ne Ziyaret   Uluslararası çalışmalar alanında iş birliklerini geliştirmek ve güçlend...           • BASIN AÇIKLAMASI    Düzce Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü tarafından, ilimiz saklı kal...           • Gündem Gümrük Müdürlüğü   Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Düz...           • 24 SAATTE 8 ANIZ YANGINI   AKINLAR’DA ANIZ YANGINI FELAKETE SEBEP OLUYORDU! VATANDAŞLARI BİR KEZ DAHA UYARDILA...           
İstatistikler
Toplam: 1669978
Aktif: 28
Bugün: 2783
Dün: 4548
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN YAKIN MARKAJ


PROJELERİ BİZZAT TAKİP EDİYOR
ULAŞIM HAREKET MERKEZİ İNŞA EDİLECEK
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, hafta sonunu saha gezilerine ayırdı. Kentin gelişmesi ve güzelleşmesi adına dört bir yanda devam eden projelerin son durumunu yerinde gören Özlü, Mergiç Mahallesi’nde yapılacak Ulaşım A.Ş. Hareket Merkezi yatırımının kısa süre içerisinde başlayacağını müjdeledi.
Düzce Belediyesi, hem kentin gelişmesi hem de vatandaşların yaşam kalitesini artırmak üzere altyapı, üstyapı ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürürken, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de sahada bizzat incelemelerde bulunarak projelerin her aşamasını yakından takip ediyor.
Hafta sonu saha gezileri gerçekleştiren Başkan Özlü, ilk olarak Düzce’nin denize açılan kapısı konumundaki Akçakoca ile ulaşımın sağlandığı D-655 Karayolu üzerinde bulunan kavşak ve refüjlerde yürütülen düzenleme çalışmalarını inceledi. Özlü’ye Başkan Yardımcıları Hasan Günden ile Okan Kaltu’nun yanı sıra ilgili birim müdürleri de eşlik etti. Başkan Özlü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin peyzaj ve çiçeklendirme çalışmaları ile güzel bir görünüme kavuşan karayolunda bakımların aksatılmamasını istedi.
Başkan Özlü’nün ikinci durağı cami-meydan-çarşı konseptinde tasarlanan Kent Meydanı Projesi’nin uygulandığı Cedidiye Meydanı oldu. Meydanda, zemin iyileştirme düzenlemeleri kapsamında yapımına başlanan granit taş döşeme çalışmalarını inceleyen Özlü, projenin ilerleyiş süreci ve çalışma takvimi ile ilgili ekibiyle istişarelerde bulundu. Projenin 2. etabının kısa süre içinde başlanacağı bildirildi.
Başkan Özlü ardından Düzce Belediyesi'nin en büyük yatırımlarından birinin hayata geçirildiği Asar Deresi’ne geçerek, Rekreasyon Projesi’nin uygulandığı alanda incelemelerde bulundu. İnşaat çalışmalarının son durumunu yerinde gören Özlü, yetkililerden bilgiler alırken, görevi başındaki personellere de kolaylıklar diledi.
VATANDAŞLAR MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRDİ
Saha ziyaretini, şehir merkezinin en büyük yeşil alanlarından biri olan ve birim müdürlüklerinin ortak çalışması ile sil baştan yenilenen Kent Park’ta sürdüren Özlü, yeni çocuk parkı ile oturma ve yürüyüş alanlarına kavuşturulan parkı gezdi. Parkın yeni görüntüsünü beğendiklerini ifade eden vatandaşlar, memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini iletti. Vatandaşların park içerisine mescit alanı oluşturulması talebi üzerine Başkan Özlü ilgili birim müdürüne talimat verdi. Ziyaretinde çocukların ilgisi ile karşılaşan Özlü, onlarla sohbet ederek, fotoğraf çektirdi.
ULAŞIM A.Ş. HAREKET MERKEZİ İNŞA EDİLECEK
Başkan Faruk Özlü, beraberinde Başkan Yardımcıları Hasan Günden ve Okan Kaltu ile birlikte son olarak Ulaşım A.Ş. Hareket Merkezi’nin inşa edileceği Mergiç Mahallesi’ndeki alanı inceledi.
Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Turgay Çelik’in de katıldığı inceleme gezisi sonrası açıklama yapan Başkan Özlü, idari bina ve otobüs park alanının yer alacağı merkezin inşaatının yakın zamanda başlayacağını açıkladı.

 

 

Haber tarihi: 30/06/2024
Haber Okunma: 19
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: ÜNİVERSİTEDE YAZ OKULU BAŞLADI
Sonraki: AK PARTİ HEYETİNDEN MHP'Lİ BELEDİYELERE ZİYARET




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com