CHP’Lİ ÖZCAN’DAN HAZİNE BAKANINA FLAŞ SORULAR !!!   CHP Düzce Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Talih Özcan, ...           • “Gözlerinizi UV ışınlarından koruyun”   Gözlerimizin, zararlı UV ışınlarına maruz kaldığında ciddi zararlar görebileceği...           • “Gözlerinizi UV ışınlarından koruyun”   Gözlerimizin, zararlı UV ışınlarına maruz kaldığında ciddi zararlar görebileceği...           • ÜNİVERSİTEDE YAZ OKULU BAŞLADI ÇOCUKLAR İÇİN DOLU DOLU YAZ ETKİNLİKLERİ MİNİKLER MUTLU, AİLELER MUTLU Düzce ...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN YAKIN MARKAJ PROJELERİ BİZZAT TAKİP EDİYOR ULAŞIM HAREKET MERKEZİ İNŞA EDİLECEK Düzce Belediye ...           • AK PARTİ HEYETİNDEN MHP'Lİ BELEDİYELERE ZİYARET c AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Düzce İl Başkanı Has...           • Nijerya Heyeti’nden Düzce Üniversitesi’ne Ziyaret   Uluslararası çalışmalar alanında iş birliklerini geliştirmek ve güçlend...           • BASIN AÇIKLAMASI    Düzce Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü tarafından, ilimiz saklı kal...           • Gündem Gümrük Müdürlüğü   Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Düz...           • 24 SAATTE 8 ANIZ YANGINI   AKINLAR’DA ANIZ YANGINI FELAKETE SEBEP OLUYORDU! VATANDAŞLARI BİR KEZ DAHA UYARDILA...           
İstatistikler
Toplam: 1669946
Aktif: 53
Bugün: 2746
Dün: 4548
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

AK PARTİ HEYETİNDEN MHP'Lİ BELEDİYELERE ZİYARET


c

AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç, teşkilat üyeleriyle beraber Milliyetçi Hareket Partili Belediye Başkanlarını ziyaret etti.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından hayırlı olsun ziyaretlerine devam eden AK Parti heyeti , Milliyetçili Hareket Partisi Belediyelerini ziyaret etti.
AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç, teşkilat üyeleriyle birlikte Milliyetçi Hareket Partili Kaynaşlı Belediye Başkanı Efdal Altundal, Gölyaka Belediye Başkanı Muzaffer Coşkun, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu ve Beyköy Belediye Başkanı Fatih Ocak'ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
"ORTAK ÇALIŞMA VURGUSU"
AK Parti heyeti, Cumhur İttifakı'nın ülke ve milletin meseleleri için bir araya geldiğini vurgulayarak, ortak çalışmalar için her zaman desteğe hazır olacaklarını söyledi.
Belediyelerin ihtiyaç ve talepleri için gerekli girişimlerde bulunacaklarını vurgulayan Milletvekili Ercan Öztürk, "Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde hareket ederek ilçelerimizin ve beldelerimizin gelişmesi, ilerlemesi ve yarınları için üzerimize düşen her konuda destek olacağız. Vatandaşlarımızın hak ettiği hizmetlerle buluşması için gayret edeceğiz" dedi.
Millete hizmette ayrım yapmadıklarını söyleyen AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, "Hizmet konusunda parti ayrımı yapmaksızın, vatandaşlarımızın Belediye hizmetlerindeki beklentilerine çözüm üretilmesi noktasında her türlü desteği vereceğiz. Biz, hemşehrilerimizin hak ettiği eser ve hizmetlerle buluşması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Şehirlerimizin gelişmesi için her türlü fedakarlığa hazırız " diye konuştu.
Milliyetçi Hareket Partili Başkanlar, AK Parti heyetinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler.





 

 

Haber tarihi: 29/06/2024
Haber Okunma: 47
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: BAŞKAN ÖZLÜ’DEN YAKIN MARKAJ
Sonraki: Nijerya Heyeti’nden Düzce Üniversitesi’ne Ziyaret




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com