CHP’Lİ ÖZCAN’DAN HAZİNE BAKANINA FLAŞ SORULAR !!!   CHP Düzce Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Talih Özcan, ...           • “Gözlerinizi UV ışınlarından koruyun”   Gözlerimizin, zararlı UV ışınlarına maruz kaldığında ciddi zararlar görebileceği...           • “Gözlerinizi UV ışınlarından koruyun”   Gözlerimizin, zararlı UV ışınlarına maruz kaldığında ciddi zararlar görebileceği...           • ÜNİVERSİTEDE YAZ OKULU BAŞLADI ÇOCUKLAR İÇİN DOLU DOLU YAZ ETKİNLİKLERİ MİNİKLER MUTLU, AİLELER MUTLU Düzce ...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN YAKIN MARKAJ PROJELERİ BİZZAT TAKİP EDİYOR ULAŞIM HAREKET MERKEZİ İNŞA EDİLECEK Düzce Belediye ...           • AK PARTİ HEYETİNDEN MHP'Lİ BELEDİYELERE ZİYARET c AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Düzce İl Başkanı Has...           • Nijerya Heyeti’nden Düzce Üniversitesi’ne Ziyaret   Uluslararası çalışmalar alanında iş birliklerini geliştirmek ve güçlend...           • BASIN AÇIKLAMASI    Düzce Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü tarafından, ilimiz saklı kal...           • Gündem Gümrük Müdürlüğü   Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Düz...           • 24 SAATTE 8 ANIZ YANGINI   AKINLAR’DA ANIZ YANGINI FELAKETE SEBEP OLUYORDU! VATANDAŞLARI BİR KEZ DAHA UYARDILA...           
İstatistikler
Toplam: 1669985
Aktif: 9
Bugün: 2794
Dün: 4548
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Nijerya Heyeti’nden Düzce Üniversitesi’ne Ziyaret


 

Uluslararası çalışmalar alanında iş birliklerini geliştirmek ve güçlendirmek amacıyla protokol üyelerinden oluşan Nijerya Heyeti, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir’i makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette; Eyalet Prensi KazeemEletu Austin, Nijerya Su İşleri Bakanı MuhammadBelloGoronyo, Keffi Emiri Dr. ShehuYamusa, Dr. KamarAlimi ile Musa AbdulqadeerAudu, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir ile bir araya geldi.

 

Nijerya ekibini makamında ağırlayan Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir gerçekleşen ziyarette, konuk heyete; Düzce Üniversitesi’nin eğitim-öğretim faaliyetleri, bilimsel araştırmaları ve iş birliği imkanları hakkında bilgiler sunarken, konuk heyetin nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve yapılan görüşmelerin verimli ve faydalı olmasını dilediğini belirtti.

Ziyarette, “Nature-BalanceWater Project” başlıklı sunumunu gerçekleştiren DüzceÜniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Pınar Sevim Elibol, yaptığı sunumda proje hakkında genel bilgiler sunarken, projenin amaç ve hedeflerinden bahsetti. Sunumun ardından Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni(DÜBİT) ziyaret eden Nijerya Ekibi, merkezde yapılan bilimsel araştırma ve çalışmalar hakkında bilgi sahibi oldu.

Oldukça verimli ve farklı fikir alışverişinde bulunulan ziyaret, hediye takdimi ile sona erdi.

 

 

Haber tarihi: 29/06/2024
Haber Okunma: 40
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: AK PARTİ HEYETİNDEN MHP'Lİ BELEDİYELERE ZİYARET
Sonraki: BASIN AÇIKLAMASI




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com