24 SAATTE 8 ANIZ YANGINI   AKINLAR’DA ANIZ YANGINI FELAKETE SEBEP OLUYORDU! VATANDAŞLARI BİR KEZ DAHA UYARDILA...           • ISO ilk 500’de 7 Düzceli Firma   İstanbul Sanayi Odası’nın her yıl düzenli olarak açıkladığı Türkiye...           • TALİH ÖZCAN MÜJDEYİ VERMİŞTİ, SÖZÜNÜ TUTTU!   CHP Düzce Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Talih Özcan, 4 Haziran&...           • BASIN DUYURUSU* Düzce Valiği bir basın bildirisi yayımladı.Yayımladığı basın bildirisinde şu ifadelere yer ve...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Babalar Günü nedeniyle bir kutlama...           • Düzce Valisi Selçuk Arslan'ın Kurban Bayramı mesajı ...           • Düzce Protokolünden Düzce’ye Gelsene Kampanyasına Destek Yağdı Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, D&uum...           • Akaryakıt Sektörünün Gündemi Kaçak Mazot ve Sahte Fatura Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 6. Meslek Komitesi’nin organizasyonuyla Düzce’...           • CHP Parti Meclisi Üyesi Ecevit Keleş’in Babalar Günü Mesajı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan ...           • DÜZCELİLERE BAYRAM MÜJDESİ   OTOBÜSLER BAYRAM BOYUNCA ÜCRETSİZ   Düzce’de Kurban Bayramı s&...           
İstatistikler
Toplam: 1652082
Aktif: 24
Bugün: 183
Dün: 1387
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Düzce Protokolünden Düzce’ye Gelsene Kampanyasına Destek Yağdı


Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Düzce’ye Gelsene projesi kapsamında hazırlanan Düzce’ye Gelsene Kartpostallarını Türkiye’nin dört bir yanına göndererek Düzce’nin tanıtımına büyük katkı sağladı.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan kartpostallar hem dijital ortamda hem de fiziki olarak 10 binlerce kişiye ulaştı.

Düzce Valisi Selçuk Aslan imzasıyla dağıtılan kartpostallarda, “Kıymetli Hemşerim, Düzce’mizin yetiştirdiği, ülkemizin kültür ve sanat yaşamına katkı sunan, tüm hemşerilerimizin kıvanç kaynağı olan güzel insan, Kurban Bayramınızı kutlar, sağlık, huzur ve esenlik dileklerimle yaşamınızda başarılar dilerim” ifadeleri yer alırken, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü imzasıyla 245 belediye başkanına ulaştırılan kartpostallarda “Bu tatilde Düzce’ye gelmeye ne dersiniz? Doğanın, denizin, yayla ve şelalelerin tadını çıkaracağınız bu keşifte sizleri misafir etmek için sabırsızlanıyoruz. Bu vesile ile Kurban Bayramı’mızın başta İslam alemi olmak üzere tüm insanlığa huzur, barış ve sağlık getirmesini temenni ediyor, bayramınızı kutluyorum. Saygılarımla” ifadeleri yer aldı.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir imzasıyla Türkiye’deki tüm üniversite rektörleri, YÖK Kurul üyeleri, Akademisyen ve İdari Kadrolar, Düzce Üniversitesi’nin mevcut öğrencileri ve mezun öğrencilerine iletilen kartpostallarda, “Mübarek Kurban Bayramı’nın milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Hayırlı bayramlar.” Sözleri yer alırken, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık imzasıyla 364 oda ve borsa ile 4500’den fazla üyeye iletilen kartpostallarda, “Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sevdiklerinizle nice bayramlar dilerim” sözleri yer aldı.

Bu kampanya ile birlikte 75 binden fazla kişiye kartpostal dağıtımı gerçekleştirildi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, “Düzce il protokolüyle birlikte Turizmde ortak dilin konuşulduğu; Birlikteliğin ve Uzlaşının Kenti Düzce’ye Gelsene” sloganımızı on binlere duyurduk. Sayın Valimize, Sayın Belediye Başkanımıza ve Sayın Rektörümüze çok teşekkür ediyoruz. İlin tüm dinamiklerinin ortak dil ve hedefle aynı doğrultuda ilerliyor olmasını önemsiyoruz. Ortak amacımız olan Düzce’nin gelişmesi için biz de Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz. Bu vesile ile de başta tüm paydaşlarımız olmak üzere yüce Türk Milletinin bayramını bir kez daha kutluyoruz” ifadelerini kullandı.

Düzce’ye Gelsene kampanyasına katılanlar, 'https://duzceyegelsene.com/kartpostal' internet adresi üzerinden hem Kurban Bayramı mesajlarını online olarak iletebiliyor hem de şehrin tanıtımına katkı sağlıyor. Dijital kartpostalların üzerinde Düzce'nin doğal güzelliklerinden tarihi dokusuna kadar birçok detayı içinde barındıran fotoğraflar yer alıyor.

Haber tarihi: 15/06/2024
Haber Okunma: 61
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Düzce Valisi Selçuk Arslan'ın Kurban Bayramı mesajı
Sonraki: Akaryakıt Sektörünün Gündemi Kaçak Mazot ve Sahte Fatura




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com