24 SAATTE 8 ANIZ YANGINI   AKINLAR’DA ANIZ YANGINI FELAKETE SEBEP OLUYORDU! VATANDAŞLARI BİR KEZ DAHA UYARDILA...           • ISO ilk 500’de 7 Düzceli Firma   İstanbul Sanayi Odası’nın her yıl düzenli olarak açıkladığı Türkiye...           • TALİH ÖZCAN MÜJDEYİ VERMİŞTİ, SÖZÜNÜ TUTTU!   CHP Düzce Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Talih Özcan, 4 Haziran&...           • BASIN DUYURUSU* Düzce Valiği bir basın bildirisi yayımladı.Yayımladığı basın bildirisinde şu ifadelere yer ve...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Babalar Günü nedeniyle bir kutlama...           • Düzce Valisi Selçuk Arslan'ın Kurban Bayramı mesajı ...           • Düzce Protokolünden Düzce’ye Gelsene Kampanyasına Destek Yağdı Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, D&uum...           • Akaryakıt Sektörünün Gündemi Kaçak Mazot ve Sahte Fatura Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 6. Meslek Komitesi’nin organizasyonuyla Düzce’...           • CHP Parti Meclisi Üyesi Ecevit Keleş’in Babalar Günü Mesajı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan ...           • DÜZCELİLERE BAYRAM MÜJDESİ   OTOBÜSLER BAYRAM BOYUNCA ÜCRETSİZ   Düzce’de Kurban Bayramı s&...           
İstatistikler
Toplam: 1652078
Aktif: 25
Bugün: 178
Dün: 1387
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

BAYRAMLIK DAĞITIMI BAŞLADI



ÇOCUKLAR, BAYRAM SEVİNCİNİ ERKENDEN YAŞADI
SOSYAL İŞLER 532 ÇOCUĞUN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Kurban Bayramı’na kısa bir süre kala başladığı bayramlık dağıtımı ile yüzlerde tebessüm oluşturmaya devam ediyor.  Belediye Başkan Yardımcısı Barış Bayrak’ın da hazır bulunduğu dağıtımda 532 çocuk yeni bayramlıklarıyla buluşturuldu.

Düzce Belediyesi, sosyal inceleme neticesinde belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik bayramlık dağıtım çalışmalarına bu Kurban Bayramında da devam ediyor.

Hazırlıklarını tamamlayan müdürlük ekipleri, Belediye Başkan Yardımcısı Barış Bayrak’ın da katılımıyla, 532 çocuğu aileleri ile birlikte Bahçeşehir 3.bölgede bulunan hizmet binasında misafir ederek, kıyafet ve ayakkabıdan oluşan bayramlıklarıyla buluşturdu.

Bayramlık dağıtımının arife gününe kadar tamamlanması planlanıyor.

Haber tarihi: 11/06/2024
Haber Okunma: 70
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE’NİN 50 YILLIK SU İHTİYACI GARANTİ ALTINA ALINIYOR
Sonraki: İlk 1000’de 10 Düzceli Firma




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com