24 SAATTE 8 ANIZ YANGINI   AKINLAR’DA ANIZ YANGINI FELAKETE SEBEP OLUYORDU! VATANDAŞLARI BİR KEZ DAHA UYARDILA...           • ISO ilk 500’de 7 Düzceli Firma   İstanbul Sanayi Odası’nın her yıl düzenli olarak açıkladığı Türkiye...           • TALİH ÖZCAN MÜJDEYİ VERMİŞTİ, SÖZÜNÜ TUTTU!   CHP Düzce Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Talih Özcan, 4 Haziran&...           • BASIN DUYURUSU* Düzce Valiği bir basın bildirisi yayımladı.Yayımladığı basın bildirisinde şu ifadelere yer ve...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Babalar Günü nedeniyle bir kutlama...           • Düzce Valisi Selçuk Arslan'ın Kurban Bayramı mesajı ...           • Düzce Protokolünden Düzce’ye Gelsene Kampanyasına Destek Yağdı Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, D&uum...           • Akaryakıt Sektörünün Gündemi Kaçak Mazot ve Sahte Fatura Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 6. Meslek Komitesi’nin organizasyonuyla Düzce’...           • CHP Parti Meclisi Üyesi Ecevit Keleş’in Babalar Günü Mesajı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan ...           • DÜZCELİLERE BAYRAM MÜJDESİ   OTOBÜSLER BAYRAM BOYUNCA ÜCRETSİZ   Düzce’de Kurban Bayramı s&...           
İstatistikler
Toplam: 1652066
Aktif: 32
Bugün: 163
Dün: 1387
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

ÖZTÜRK'TEN GENEL KURULDA DÜZCEYE GELSENE ÇAĞRISI


 

AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, TBMM Genel Kurulu'nda söz alarak Düzce'ye gelsene kampanyası için çağrıda bulundu.
Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki çalışmalarını sürdüren AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Genel Kurulda söz alarak Düzce'nin turizm kampanyası olan Düzceye Gelsene için çağrıda bulundu.
DÜZCE GERİDE BIRAKTIĞI 25 YILDA ÇOK ÖNEMLİ MESAFELER KATETTİ
Düzce'nin, 1999 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile Türkiye'nin en genç ve 81. ili olduğunu vurgulayan Öztürk, "Geride bıraktığımız 25 yılda Düzce çok önemli mesafeler katetti" dedi.
AK Parti hükümetleri döneminde yapılan yatırımlar sayesinde Düzce'nin geliştiğine dikkat çeken Öztürk, "Sanayi’den eğitime, Turizm’den ulaşıma kadar hükümetlerimiz döneminde yapılan yatırımlar ile her sene nüfus artışı yaşarken, jeopolitik konumunun yanı sıra ulaşım imkanları sayesinde doğal güzellikleri ve kültürel mirası gelen misafirlerimiz için göz doldurmaya devam ediyor" dedi.
ÖZTÜRK: TURİZMDE ATAĞA GEÇMİŞ BULUNMAKTAYIZ
Düzce'nin, İstanbul ve Ankara'ya sadece iki saat mesafede bulunduğunu söyleyen Öztürk, "Düzce’ye gelsene" adlı kampanyamız ile özel sektör ve kamu işbirliği sayesinde turizm‘de atağa geçmiş bulunmaktayız.
"duzceyegelsene.com" uzantısıyla kurulan internet sitesi, Düzce’mizin tüm güzelliklerine dijital erişim imkanı sağlarken, oluşturulan rotalar ile kapsamlı bir kent hizmetini sunmaktadır.
Yemyeşil ormanları, masmavi gölleri, şelaleleri heyecan dolu rafting parkurları, batı Karadeniz’in efesi olan antik tiyatromuz ile doğal güzelliklerle dolu güzel Düzce’mize tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum" dedi.
Öztürk son olarak "Düzce’de heyecan var, Düzce’ye gelsene diyor, genel kurulu saygıyla selamlıyorum" sözleriyle konuşmasını tamamladı.

 

 

Haber tarihi: 23/05/2024
Haber Okunma: 102
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Düzce TSO Üyelerinden Kızılay’a Kan Bağışı
Sonraki: Heykel Bölümü Karma Sergileri Ziyaretçilere Açıldı




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com