24 SAATTE 8 ANIZ YANGINI   AKINLAR’DA ANIZ YANGINI FELAKETE SEBEP OLUYORDU! VATANDAŞLARI BİR KEZ DAHA UYARDILA...           • ISO ilk 500’de 7 Düzceli Firma   İstanbul Sanayi Odası’nın her yıl düzenli olarak açıkladığı Türkiye...           • TALİH ÖZCAN MÜJDEYİ VERMİŞTİ, SÖZÜNÜ TUTTU!   CHP Düzce Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Talih Özcan, 4 Haziran&...           • BASIN DUYURUSU* Düzce Valiği bir basın bildirisi yayımladı.Yayımladığı basın bildirisinde şu ifadelere yer ve...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Babalar Günü nedeniyle bir kutlama...           • Düzce Valisi Selçuk Arslan'ın Kurban Bayramı mesajı ...           • Düzce Protokolünden Düzce’ye Gelsene Kampanyasına Destek Yağdı Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, D&uum...           • Akaryakıt Sektörünün Gündemi Kaçak Mazot ve Sahte Fatura Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 6. Meslek Komitesi’nin organizasyonuyla Düzce’...           • CHP Parti Meclisi Üyesi Ecevit Keleş’in Babalar Günü Mesajı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan ...           • DÜZCELİLERE BAYRAM MÜJDESİ   OTOBÜSLER BAYRAM BOYUNCA ÜCRETSİZ   Düzce’de Kurban Bayramı s&...           
İstatistikler
Toplam: 1652044
Aktif: 24
Bugün: 136
Dün: 1387
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

YENİ TAŞKÖPRÜ MAHALLE OLMAK İSTİYOR


 

BAŞKAN ÖZLÜ KÖY SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

ÖZLÜ, ‘ŞEHİR KONFORUNDA KÖY’ KONSEPTİNİ ANLATTI

 

Düzce’nin en kalabalık nüfusa sahip köylerinden Yeni Taşköprü, mahalle olmak için düğmeye bastı. Davet üzerine köyde düzenlenen toplantıya katılan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni mahallelerde uygulanacak ‘şehir konforunda köy’ konseptinden söz ederek, köy sakinlerine verilecek hizmetleri anlattı.

 

Düzce merkeze yaklaşık 6 kilometre mesafede bulunan 2 bin nüfuslu Yeni Taşköprü Köyü mahalle olmak üzere harekete geçti. Düzce’nin en kalabalık nüfusa sahip köylerinden biri olan Yeni Taşköprü Köyü’nün sakinleri, Köy Muhtarı Ahmet Kılıç’ın düzenlediği toplantıda bir araya geldi. Toplantıya Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Başkan Vekili Ali Dilber ve Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Günden de katılım sağladı.

Düzce’nin yeni mahallelerinden Mamure ve Ozanlar’a da komşu olan Yeni Taşköprü Köyü halkı, doğalgaz başta olmak üzere belediye imkanlarından yararlanmak istediklerini ifade ederek, taleplerini Başkan Özlü’ye ilettiler.

Toplantıda kalabalık topluluğa hitap eden Başkan Özlü ise, belediye hizmetlerinden söz ederek, yeni mahalle olan yerleşim alanlarında uygulayacakları ‘şehir konforunda köy’ konseptini anlattı.

Şehirde olan tüm hizmetlerin burada da olacağını ifade eden Özlü, “Mahalle olduğunuz gün düzenli otobüs seferleri koyacağız. Saat başı araba olacak. Çöp konteynırları koyacağız ve haftada 2 defa çöpleri toplayacağız. Doğalgaz da bağlanacak. Şehirde ne varsa burada da olacak. Ben köy vasfına halel gelmemesinden yanayım. Tarlalarımızı koruyacağız, insanlar ekip biçecekler. Belediyenin bir mahallesinde horozun ötmesinden komşu rahatsızsa ve şikayet ederse, bizim zabıta gelir ceza keser. Ancak köyde horoz da, at da olur. Şehir konforunda köy konseptinde bunu engelleyeceğiz. Horozu var diye adama ceza kesilmeyecek. İneği varsa ahır yapamazsın demeyeceğiz. Bu konsepti oturtmaya çalışıyoruz. Ancak belediyenin de bazı kuralları vardır. Şehir olduğunuz zaman emlak vergisi gibi bazı yükümlülükleriniz de olacak. Onları da bilelim. Şehre dahil olup olmamak sizin kararınız” şeklinde konuştu.

“Biz sizlere hizmet etmeye hazırız” diyen Özlü, “Hep beraber bu süreci yürütelim ve referandum sürecini başlatalım, oylama yapalım. Özellikle hanım kardeşlerimiz doğalgaz için mahalle olmak istiyor. En kısa sürede hanım kardeşlerimize doğalgazı getirelim” ifadelerini kullandı.

Haber tarihi: 20/05/2024
Haber Okunma: 118
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: YÖK Başkanı Düzce Üniversitesi’ne Konuk Oldu
Sonraki: Cumayeri’nde Feci Kaza’’ Bir kişi hayatını kaybet.’’




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com