BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           • Düzce CHP Millet vekili Talih Özcan'ın 30 Ağustos Mesajı   Tarihimizin en şanlı, en kutlu ve en onurlu zaferi 30 Ağustos 1922 Başkomutanlık Meydan...           • ERCAN ÖZTÜRK'TEN 30 AĞUSTOS MESAJI   ÖZTÜRK, "7 DÜVELE KARŞI KAZANDIĞIMIZ BÜYÜK ZAFERİN ADIDIR, 30 A...           
İstatistikler
Toplam: 1792721
Aktif: 45
Bugün: 568
Dün: 1954
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Tasarruf Tedbirleri Ülkemize ve Milletimize Hayırlı Olsun


Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, bugün Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından açıklanan “Kamuda tasarruf tedbirleri” paketiyle ilgili bir mesaj yayımladı.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Enflasyonla mücadelenin tüm Türkiye’nin birinci önceliği olması gerektiğini ve bütçe disiplininin bu mücadeleyi desteklemesi gerektiğini ifade etti.

Erdoğan Bıyık, mesajında ayrıca; “Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek tarafından açıklanan Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi’ni olumlu buluyoruz. Alınacak ilave tedbirler, önümüzdeki dönemde açıklanacağı ifade edilen yeni reform adımları ve güçlü bir izleme sistemi kurulmasıyla bu paket daha da güçlenecektir.

Açıklanan tasarruf ve verimlilik paketinin ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber tarihi: 13/05/2024
Haber Okunma: 219
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Düzce İl Özel İdare Genel sekreterliği Kadrosuna Nuri Çetin atandı
Sonraki: AKParti Düzce il başkanı Hasan Şengüloğlu Anneler günü ile ilgili bir mesaj yayımladı.




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com