AKParti Düzce il başkanı Hasan Şengüloğlu Anneler günü ile ilgili bir mesaj yayımladı.   İl başkanı Şengüloğlu mesajında şu ifadelere yer verdi. ‘’Annelerimiz en...           • Anne Sütünün Önemini Vurgulayarak Emzirme Döneminde Dikkat Edilmesi Gerekenleri Anlattı   Düzce ÜniversitesiTıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Tıp Fak&uu...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI “ANNELİK KARŞILIKSIZ SEVGİ VE ŞEFKATİN TEK KELİMELİK TANIMIDIR” Düzce Belediye B...           • Düzce AKParti İl kadın kollarından kınama!!! Kıymetli basın mensupları, sevgili yol arkadaşlarımız basın açıklamamıza hoş geldiniz. Paz...           • ÖĞRETMENLER BİR GÜN İŞ BIRAKTI Düzce’de bir çok öğretmenler, lise müdürü İbrahim Oktugan'ın...           • Düzce Basınından Düzce’ye Gelsene Kampanyasına Anlamlı Destek   Düzce’de görev yapan basın mensupları, geçtiğimiz günlerde D&u...           • Düzce TSO’dan Hayırlı Olsun Ziyaretleri Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju...           • İŞYERLERİNE YÖNELİK RUHSAT DENETİMLERİ YOĞUNLAŞTIRILDI   BİR AYDA 288 İŞYERİ DENETLENDİ   Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlü...           • “100. Yılda Öğretmen Olmak”   Düzce ÜniversitesiOkul Öncesi Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafın...           • MİNARELERİN ALT KISIM DÖŞEMELERİ BAŞLADI CEDİDİYE CAMİİ MEYDANLA BÜTÜNLEŞİYOR MİNARELER MİMARİ TARZI İLE GÖZ KAMAŞTIRACAK D...           
İstatistikler
Toplam: 1584644
Aktif: 10
Bugün: 430
Dün: 865
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

AFET KOORDİNASYON MERKEZİ PROJE ALANINDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI


 

TÜRKİYE'DE BİR İLK: AFET KOORDİNASYON MERKEZİ VE ARAMA KURTARMA DERNEKLERİ TOPLANMA ALANI İNŞA EDİLİYOR
TOPLANMA MERKEZİ OLARAK TÜRKİYE'DE İLK, EĞİTİM MERKEZİ OLARAK İSE 5. OLACAK
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün geçtiğimiz ay lansmanını gerçekleştirdiği Afet Koordinasyon ve Eğitim Merkezi için proje alanında çalışmalar başladı. Mergiç Mahallesi'ndeki 4 Bin 500 metrekare alanda dolgu çalışması yapılıyor.
Düzce Belediyesi, afetlere hazırlık konusunda hem teoride hem de pratikte hazır durumunu güçlendirmeye devam ediyor. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleri ile özellikle Kahramanmaraş depremi sonrası çalışmaları hızlandırılan Afet Koordinasyon ve Eğitim Merkezi proje alanında çalışmalar başladı. Afet Eğitim ve Koordinasyon Merkezi; Türkiye'de itfaiye eğitim alanı olarak 5'inci, tüm dernekleri tek çatı altında toplama noktasında ise ilk merkez olma özelliği taşıyacak. Geçtiğimiz ay lansmanı gerçekleştirilen proje Mergiç Mahallesi'nde 4 Bin 500 metrekare alanda inşa edilecek.
AYNI ALANDA İTFAİYE BATI MÜFREZESİ DE BULUNACAK
Afet Koordinasyon ve Eğitim Merkezi ile Düzce İtfaiyesi, bölgemizde bulunan Arama Kurtarma Dernekleri ile entegre olacak. Merkezde arama kurtarma derneklerinin toplanma ve teçhizatlarını muhafaza edecekleri konteyner ve ofisler bulunacak. Kurulacak olan merkez bölgemizde hem de Türkiye'nin dört bir yanında meydana gelebilecek olası afetlere müdahale öncesi toplanma merkezi olarak da kullanılacak. Öte yandan aynı kampüs içerisinde Düzce İtfaiyesinin Batı Müfrezesi, pentatlon sahaları, itfaiye temalı çocuk parkı gibi tam donanımlı bir merkez inşa edilecek.

 

 

Haber tarihi: 28/04/2024
Haber Okunma: 84
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Düzce Üniversitesi Süs ve Tıbbi Bitkiler Botanik Bahçesi’nde Adige-Maykop Kafkas Florası Hatıra Botanik Parkı Açıldı
Sonraki: 23 NİSAN YÜZME ŞENLİĞİ YAPILDI




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com