CHP Düzce Millet vekili Özcan bir mesaj yayımladı   CHP Düzce millet vekili Talih Özcan 1 mayıs işci bayramı nedeniyle ...           • Düzce TSO TSE Yönetim Sistemi Belgesini Yeniledi Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, uluslararası standartlar ile hizmette kalite belgelerini yenil...           • DÜZCE’YE 7 YENİ İŞ MAKİNESİ   DERE ISLAH ÇALIŞMALARI YAPILACAK, SEL RİSKLERİ ORTADAN KALDIRILACAK BAŞKAN ÖZ...           • Düzce’nin Ortak Turizm Markası “Düzce’ye Gelsene” Tescillendi Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi ile birl...           • Düzce Belediyesi iştirak şirketlerimizin yeni dönem yönetim kurulları aşağıdaki şekilde belirlenmiştir.   DÜZCE BELTAŞ A.Ş. YÖNETİM KURULU Yönetim Kurulu Başkanı: Dr. Faruk...           • CHP’Lİ ÖZCAN, KIRSAL MAHALLE STATÜSÜ VERİLMEYEN KÖYLERİ MECLİS GÜNDEMİNE TAŞIDI   CHP Düzce Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Talih Özcan, Tür...           • Çilimli’den Gelen Öğrenciler Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu'nu Ziyaret Etti   Çilimli Kaymakamlığı Proje Ofisi tarafından düzenlenen ve Çilimli Milli...           • İHTİYAÇ SAHİPLERİNE BELEDİYENİN YARDIM ELİ UZANDI SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖNÜLLERE DOKUNUYOR 4 AYLIK YARDIM VE HİZMET...           • Düzzce Üniversitesi Mezun Öğrencisi Buse Naz Çakıroğlu Üst Üste Üçüncü Kez Avrupa Şampiyonu Sırbistan'da düzenlenen Avrupa Boks Şampiyonası'nda Düzce Üniversitesi Spor Bilimle...           • Düzce Üniversitesi Süs ve Tıbbi Bitkiler Botanik Bahçesi’nde Adige-Maykop Kafkas Florası Hatıra Botanik Parkı Açıldı   Çerkez Dili ve Kültürü Günleri Etkinliği 10. Yıl Kutlama Progra...           
İstatistikler
Toplam: 1572972
Aktif: 6
Bugün: 700
Dün: 858
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

DÜZCE BELEDİYESİ’NDE İKİNCİ ÖZLÜ DÖNEMİ


FARUK ÖZLÜ VE AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİ MAZBATA ALDI
ÖZLÜ: DÜZCE KAZANMIŞTIR
“DÜZCE’YE ÇOK ÖNEMLİ VE BÜYÜK HİZMETLER YAPACAĞIZ”
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, mazbatasını alarak ikinci dönemine resmen başladı. “Düzce kazanmıştır” diyen Özlü, önümüzdeki 5 yılda Düzce’ye çok önemli ve büyük hizmetler yapacaklarını söyledi.
AK Parti’nin adayı olarak 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’ni yüzde 40,22 oy oranı ile kazanan ve yeniden Düzce Belediye Başkanı seçilen Dr. Faruk Özlü mazbatasını aldı. Düzce Adliyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen mazbata teslim törenine; AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman, Kadın Kolları Başkanı Şulenur Kubilay Yılmaz, Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük, belediye meclis üyeleri ve partililer de katıldı.
Merkez İlçe Seçim Kurulu Hakimi Murat Kurt, tebrik ederek Dr. Faruk Özlü’ye mazbatasını teslim etti. Teşekkür eden Özlü de Hakim Kurt’a ve seçim kurulu yetkililerine çiçek takdim etti.
Özlü’nün ardından, AK Parti’den Belediye Meclis Üyesi seçilen Mehmet Saygun, Fahrettin Yılmaz, Mustafa Tok, Ahmet Biriktir, Erkan Özkasap, Ayşe Nimet Özer, Servet Rutçi, Hasan Günden, Burak Coşkun, Mine Met, Ahmet Özdemir, İshak Şengüloğlu, Nurullah Yıldız, Dilale Seyyar, M. Oğuzhan Çelebi, Murat Ayyıldız, Ali Dilber, Özlem Kapoğlu ve Selma Şeyma Kurt’un da mazbataları teslim edildi.
“DÜZCE’DE HEP BERABER GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ”
Adliye çıkışı açıklamalarda bulunan Başkan Özlü, önümüzdeki 5 yıl Düzce’ye çok önemli ve büyük hizmetler yapacaklarını söyledi. Düzcelilerin bu seçimde aklıselim ve sağduyu ile gelecek 5 yıl hizmet edecek kadroyu belirlediklerini ifade eden Özlü, “Seçim sürecinde Düzce’nin çehresini değiştirecek olan 100 proje açıklamıştım. Seçimden önce ben bu 100 projeyi belediyedeki arkadaşlarımla paylaştım ve her bir projenin sorumlusu şu anda belli. Seçimlerle ilgili süreçte de gerçekten çok yoğun bir çalışma ortamı oldu. Bu süreçte bize destek veren, bizimle beraber çalışan, başta İl Başkanımız Hasan Şengüloğlu olmak üzere Kadın Kolları Genel Başkanımız Ayşe Keşir, Milletvekilimiz Ercan Öztürk beye ve teşkilatımızın tüm mensuplarına çok çok teşekkür ediyorum. Gece-gündüz çalıştık ve biz kazandık. Aslında kazanan Düzce’dir. Düzce bu seçimde aklıselimle, sağduyu ile gelecek 5 yılında hizmet edecek olan kadroyu belirlemiştir. Düzce kazanmıştır. Önümüzdeki 5 yıl inşallah Düzce’de hep beraber güzel hizmetler yapacağız. Düzce’mize hayırlı olsun” dedi.
Mazbata töreni sonrası Düzce Belediye Başkanlığı’na giden Özlü, belediye hizmet binası önünde birim müdürleri ve belediye personelleri tarafından karşılandı. Ardından makamına geçen Özlü, tebrikleri kabul etti.

 

 

Haber tarihi: 18/04/2024
Haber Okunma: 71
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR
Sonraki: CAMİ TEMİZLİĞİ HIZ KESMİYOR




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com