DÜZCE BELEDİYESİ EĞİTİM YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR DÜZCE’NİN YENİ KÜTÜPHANESİ 23 NİSAN PARKI’NA ZABITA NOKTASI ETÜT ...           • 28 Temmuz Dünya Hepatit Günü’nde Riskli Gruplar Test Yaptırmalı Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji An...           • Yığılca, Doğa Turizminde Düzce’nin Kalesi Olmalı Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, beraberinde Düz...           • Düzce Üniversitesi Tanıtım Günleri, Öğrencilere Rehberlik Etmeye Devam Ediyor Düzce Üniversitesi tarafından düzenlenen Düzce Üniversitesi Tanıtım G&uum...           • FINDIK VE MAMULLERİ İHRACATÇILARI BİRLİKLERİNİN 2024 ÜRÜNÜ FINDIK REKOLTE TAHMİNİ AÇIKLAMASI     Bilindiği üzere, her yıl İhracatçı Birlikleri tarafından üç...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI   AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bay...           • Keleş “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Düzce Gerçek Medya Grubu İmtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nevzat Keleş yay...           • Bastırılmış duygularla yaşamak ne kadar doğru? Günlük hayatta duygusal zorluk yaşadığımızda baş edemediğimiz arzu ve dürtüler...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 24 TEMMUZ MESAJI   “MESLEĞİNE SAYGI DUYAN BASIN CAMİASI ÜYELERİNİ TEBRİK EDİYORUM” Düz...           • Erdoğan Bıyık, Ali Yerlikaya'ya Düzceli İş İnsanlarının Taleplerini İletti Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Türkiye Odalar ...           
İstatistikler
Toplam: 1719593
Aktif: 29
Bugün: 1620
Dün: 2199
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

MODERN SANAYİ SİTESİNDE ALTYAPI SORUNU OLMAYACAK


 

112 DÜKKANDA SONA GELİNDİ

 

Düzce Belediyesi tarafından Beslanbey Bölgesinde yapımı devam eden modern sanayi sitesinde, altyapı çalışmaları ile birlikte dükkanlarda ince işçilik çalışmaları da sürüyor. Çatı kaplamaları süren dükkanlar teslimata hazırlanıyor. 

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün önemli projeleri arasında yer alan modern sanayi sitesinin inşaatı sürüyor. Kültür Mahallesi’ndeki eski sanayi çarşısında uygulanacak ‘kentsel dönüşüm projesi’ kapsamında, esnafların taşınacağı Beslanbey Bölgesine modern sanayi sitesi kuruluyor.

3 etaptan oluşan ve toplam 385 dükkanın inşa edileceği modern sanayi sitesinin birinci etabında yer alan 112 dükkandaki çalışmalar devam ederken, diğer yandan altyapı çalışmaları da gerçekleştiriliyor.

Dükkanların çatı kaplamaları ve ince işçilik çalışmaları ile eş zamanlı olarak sanayi sitesinin yağmur suyu ve kanalizasyon hatları da inşa ediliyor. Ekipler tarafından, her bir adaya su deposu da yerleştiriliyor.

Düzce’nin en modern sanayi sitesindeki çalışmalar son aşamaya gelirken, yakında teslimat sürecinin başlayacağı da açıklandı.

 

Haber tarihi: 17/04/2024
Haber Okunma: 273
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: CAMİ TEMİZLİĞİ HIZ KESMİYOR
Sonraki: TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Düzce Üniversitesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com