Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1829301
Aktif: 104
Bugün: 2811
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

CANLARINI SEVE SEVE VERDİLER


CANLARINI SEVE SEVE VERDİLER

Vali Şahin, Mukaddes vatan toprakları için, canlarını seve seve vererek; milletimizin kaderini değiştiren, aziz şehitlerimizin Çanakkale’de dünyada eşi benzeri olmayan destanlar yazdığını belirtti.

Düzce  Valisi  Vasip Şahin, 18 Mart Çanakkale ve Şehitler Günü münasebetiyle mesaj yayınladı.

Şahin, Çanakkale Zaferi’nin 97. yılını kutlamanın mutluluğunu ve aynı zamanda kutsal değerleri korumak için canını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi anma günü olan “Şehitler Günü’nü” idrak etmenin onurunu yaşadığını ifade etti.

‘Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor, Bir hilal uğruna Ya Rab! Ne güneşler batıyor’ dizelerine atıfta bulunan Vali Şahin, 18 Mart 1915 tarihinde gerçekleşen Çanakkale Zaferi’nin, tarihimizin altın sayfalarına sönmemek ve solmamak üzere nakşolduğunu kaydetti.

Aziz şehitlerimizin kanlarıyla kazanılan Çanakkale Deniz Zaferi’yle; kıyılarımıza kadar gelen işgalci güçlere, ecdadımızın büyük bir yenilgi tattırdığını ifade eden Şahin, “Teknolojik üstünlüğe sahip güçlü düşman ittifakı, Türk milletinin özgürlüğüne duyduğu derin bağlılık ve kahramanlık duyguları karşısında bir işe yaramamış ve mağlup olmaktan da kurtulamamıştır.

Çanakkale! Türk milletinin, birlik ve dirlik içinde olduğu müddetçe; feragat ve dayanışma duygusuyla, iman ve mücadele ruhuyla, her türlü badireyi atlatabilecek iradeye sahip olduğunun ispatıdır.

Mukaddes vatan toprakları için, canlarını seve seve vererek; milletimizin kaderini değiştiren, vatanımızı, istiklalimizi, milletimizin bekasını eşsiz cesaretlerine borçlu olduğumuz, üstün hayatın sahipleri aziz şehitlerimiz, Çanakkale’de dünyada eşi benzeri olmayan destanlar yazmışlardır” dedi.

Bu anlamlarla yetişen gençlerimiz, ecdadımıza ve şehitlerimize bir vefa borcu ve geleceğimizin de teminatı olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferi'nin 97.yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü'nde bu toprakları bize vatan kılan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Ruhları şad, mekânları cennet olsun. Cenab-ı Allah hepsinden razı olsun.”dedi

Haber tarihi: 17/03/2012
Haber Okunma: 1698
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: FİSKOBİRLİKTE BİR İŞCİYE İKİ YÖNETİCİ




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com