Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1827661
Aktif: 103
Bugün: 223
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

TBMM'NİN EN GENÇ MİLLETVEKİLİ KADAK DÜZCE'YE GELDİ


 

AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ RÜMEYSA KADAK, DÜZCE'DE
GENÇLERİN GÖZDE VEKİLİ DÜZCE'YE GELDİ
KADAK DÜZCE'DE GENÇLERİ DİNLEDİ, DOLU DOLU VAKİT GEÇİRDİ
Yaptığı çalışmalarla hem yurtiçi hemde Yurtdışında adından sıkça söz ettiren, gençlerin gözdesi AK Parti İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak, Düzce'de gençlerle bir araya geldi.
Gençlerle kurduğu ilişkiler, sıcak ve samimi diyalogları ile gençlere yönelik yaptığı çalışmalarla Türkiye Büyük Millet Meclisinde dikkatleri üzerine çeken, AK Parti İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak, AK Parti Düzce İl Gençlik Kollarının düzenlediği etkinliklere katılmak üzere Düzce'ye geldi.
Kadak ilk olarak AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük, Kadın Kolları Başkanı Şulenur Kubilay Yılmaz ve AK Gençlerle beraber geçtiğimiz günlerde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın Düzce'ye gelerek açılışını gerçekleştirdiği Düzce Belediyesine ait Bilim Merkezi'ni gezdi. Burada yapılacak faaliyetler ve gençlere sunulan hizmetlerle ilgili bilgiler aldı.
Bilim Merkezi'nin gençler için büyük hayal kurmalarına vesile olacağını belirten Kadak, daha sonra iftira yetişemeyen vatandaşlar için her Ramazan ayında düzenlenen iftara 5 kala etkinliğine katılarak ikramda bulundu.
100'DEN FAZLA GENÇLE İFTAR YAPTI, GENÇLERİN SORULARINI YANITLADI
Kadak, Düzce Belediyesi Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi'nin bahçesinde gençlerle beraber iftar yaptı. Ramazan'ın en güzel detaylarından birisinin samimi gençlik iftarı olduğunu söyleyen Kadak, gençlik aşkıyla Düzce programında gençlerin sorularını yanıtladı. Soru cevap şeklinde yapılan buluşmada gençlere, kendilerine güvenmelerini ve hiçbir şeyden çekinmeden büyük hedefler kurmaları tavsiyesinde bulundu.
KAYNAŞLI'DA TAKSİCİ ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ
AK Parti İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak, Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Kaynaşlı Belediye Başkan Adayı Ahmet Türkmen ve teşkilat üyeleriyle birlikte taksici esnafını ziyaret etti. Talep ve ihtiyaçlarını dinleyerek AK Parti Belediyesi ile gelen taleplerin çözümlerinin hayata geçeceğini söyledi.
ŞENGÜLOĞLU: TEK DERDİMİZ GENÇLERİMİZ, GELECEĞİMİZ
AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Tek derdimiz gençlerimiz, geleceğimiz. Gençlik aşkıyla Düzce daha enerjik, daha güzel" ifadelerine yer verdi.
Düşünen, uygulayan ve büyük hedeflere baş koyan gençlerle Türkiye'nin geleceğinin emin ellerde olduğunu vurgulayan Şengüloğlu, "Burada, doğallığın ve samimiyetin buluştuğu gönülden gönüle dokunan bir gençlik var. 31 Mart zaferi gençliğin enerjisiyle yazılacak" dedi.
Şengüloğlu, Kaynaşlı'da taksici esnafıyla bir araya geldiği ziyarete ilişkin, "Kaynaşlı'nın tüm sorunlarına cevap verecek, Kaynaşlı'yı geleceğe taşıyacak Gerçek Belediyecilik hizmetleri için hazırız, kararlıyız" dedi.

 

 

Haber tarihi: 20/03/2024
Haber Okunma: 214
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Düzce Üniversitesi 18. Kuruluş Yıl Dönümünü Gururla Kutladı
Sonraki: MEHMET KELEŞ “YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN GARANTİSİDİR”




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com