Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1827556
Aktif: 38
Bugün: 45
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

MEHMET KELEŞ “YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN GARANTİSİDİR”


 

İYİ Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş parti teşkilatı ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Esnaf ziyaretleri ile birlikte mahalle buluşmalarına da ara vermeden devam eden başkan Keleş; Otluoğlu mahallesi sakinleriyle iftar sofrasında buluştu.
İYİ Parti il teşkilatının organize ettiği iftar programına katılan Mehmet Keleş, mahalle statüsüne yeni kavuşan Otluoğlu mahallesinde vatandaşların sorunlarını ve beklentilerini dinledi.
İftar programı sonrasında yaptığı kısa teşekkür konuşmasında “Biliyorum ki mahalle olarak bir an evvel belediye hizmetlerinden faydalanmayı ümit ediyorsunuz. Bu şehrin büyümesine birlikte şahit olduk. Önceki başkanlıklarımda Düzce’nin planlı ve düzgün gelişmesi için çok emek verdim. Düzce kısa zamanda tam 16 kat büyüdü. Benden sonra tek bir çivi dahi çakılmadığını üzülerek görüyorum. Geçmiş belediyecilik tecrübem ve alacağım hızlı kararlarla buraya en kısa sürede doğalgazı getirecek başkan benim. Sizleri doğalgaza benim kadar hızlı kimse kavuşturamaz. Buradan bunun sözünü veriyorum. Göreve geldiğimizde Düzce’de doğalgaza kavuşmayan bir sokak bile kalmayacak” dedi.
İftar davetine katılan bir mahalleli “Mehmet başkanım, Biz sizi tanıyoruz. Geçmişte yaptığınız işleri de biliyoruz. Yaptığınız onca hizmete rağmen rantiyecilerin tekerine çomak soktuğunuz için, kimseye ballı börekli ihaleler sunmadığınız için sürekli haksızlıklara uğradınız. Buna rağmen hizmet etmek için yola çıktınız, yolunuz açık olsun” ifadelerini kullandı.
İftar programı sonrasında Otluoğlu camiinde teravih namazını kılan Keleş; Otluoğlu mahalle konağı ve Ağa mahallesi kahvehanelerinde gece geç saatlere kadar vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı.
Kahvehane sohbetlerinde, Düzcelilerin iktidara kızgın ve kırgın olduğunu gördüğünü söyleyen Başkan Keleş, mevcut başkan Faruk Özlü’den de memnun olmadıklarını söyleyen vatandaşlara “Haklısınız. Çok zor günler yaşıyoruz. Ekonomi hepimizin belini büktü. Herkes bir kuyrukta, ya ekmek kuyruğunda ya kıyma kuyruğunda. Halkın dayanacak gücü kalmadı. İktidar sesimizi duymuyor. Başkan Faruk bey de maalesef kendini Tayyip Erdoğan sanıyor. İnsanları aşağılıyor. Belediyeyi yönetemiyor. Büyük otobüsle ulaşım olmaz diyordu şimdi büyük otobüsleri almış Anıtpark’ta sergiliyor. Aldın kullansana. Atatürk’e mi gösteriyor otobüsleri anlamadım. Düzelteceğiz. Hiç merak etmeyin. Yeter ki isteyin. Yeter ki pireye kızıp yorgan yakmayın. Faruğa kızıp Davut’a oy vermeyin. Belediyecilik şarkı söylemeye benzemez. Emaneti ehline verin.” diyen Başkan Keleş, Düzcelilerin taleplerini tek tek dinledi ve not aldı.

 

Haber tarihi: 20/03/2024
Haber Okunma: 199
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: TBMM'NİN EN GENÇ MİLLETVEKİLİ KADAK DÜZCE'YE GELDİ
Sonraki: DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN ÖRNEK BİR ‘SOSYAL’ MERKEZ




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com