Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1827879
Aktif: 92
Bugün: 619
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Düzce KGK’dan Kadınlar Gününe Özel Sağlık Tarama Testi Etkinliği


Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın koordinatörlüğünde, TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu’nun girişimleri ve Düzce İl Sağlık Müdürlüğü’nün katkılarıyla, Anıtpark Meydanında 8 Mart Kadınlar gününe özel sağlık taraması etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinliğe; Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce AK Parti Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Oya Kocaman, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Katip Üyesi Murat Sert, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gökçe Ülkü Altay ve Kurul Üyeleri, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Kadın personelleri ve kadın sağlık çalışanları katılım sağladı.

Etkinlikte kadınlar günü ile ilgili konuşma yapan Düzce Valisi Selçuk Aslan “Kadının değerini, emeğini göremeyen toplumlar tek ayak üzerinde seken toplumlardır. Kadın aynı zamanda anne. Babaların yapmadığını yapıyor. İnsanlığı ve toplumu var edende kadın. Neşet Ertaş’ın dediği gibi kadın insandır erkek insan oğludur. Kadınlarımızın başarılarını görmekten bahtiyar oluyoruz. Düzce’mizin kalkınmasında emeği geçen kadınlarımızı saygı ile selamlıyorum.” diye konuştu.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, “Kadınlar olmadan büyük Türkiye olmaz” sözünü vurgulayarak konuşmasına şu şekilde devam etti; “Kadınlar olmadan büyük Türkiye olmayacağız. Ülkemizin zenginlikleri güzellikleri ve kadınlarımızın yaratıcı fikirleri ile çok farklı çeşitli işlerle kadınlarımızı üretime farklı şekilde dahil edebileceğiz. Bunun bugüne kadar pek çok örneği var. Kadın girişimciler kurulumuz çok önemsiyorum. Bu şehri kadınlarla beraber büyüteceğiz. Bu şehrin hamurunda ve mayasında bu var zaten. Biz kadınlar bir şeyi üretmek için azimli ve kararlıyız.” dedi.

Konuşmaların ardından Düzceli kadın girişimcilere sağlık tarama testi yapıldı. Sağlık tarama testi sonrası Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, kadınlara, kadınlar günü münasebetiyle çiçek hediye etti ve günlerini kutladı.

Haber tarihi: 07/03/2024
Haber Okunma: 220
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Düzce Üniversitesi Mezunu Spor Girişimcisi Öğrencilerle Buluştu
Sonraki: “Rahim ağzı kanserinde aşı hayat kurtarıyor”




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com