Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1829277
Aktif: 87
Bugün: 2771
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

AHMET BOSTANCIOĞLU VATANDAŞI KANDIRIYOR


AHMET BOSTANCIOĞLU VATANDAŞI KANDIRIYOR

Gümüşova  Ak Parti İlçe Başkanı Necmi Kurt Belediye Başkanı Ahmet Bostancıoğlu ile ilgili açıklamalarda bulun du.Gazetemize gelerek Gümüşova AK Parti İlçe Başkanı Kurt şu ifadelere yer verdi.

‘’2009 yılı mart ayında yapılan mahalli seçimlerde seçimi kazanan MHP Adayı Ahmet Bostancıoğlu seçimi kazandıktan sonra,şahsım ve teşkilatım ile birlikte tebrik ettik.Bu tarihten itibarende iktidar partisi olarak kendisine muhalefet yapmadığımız gibi,getireceği projelerinde de yardımcı olacağımızı beyan ettik.

Ancak bu güne kadar hiçbir proje üretemediği gibi daha öncede tarafımızdan çok büyük çabalar sonucu hazırlanan ve dönemin Millet Vekilleri tarafından çok büyük çabalar sonucunda gerçekleştirdiğimiz tarihi dalçık tünelinin temel atma töreninde başta Valimiz olmak üzere İl Başkanımız,Millet Vekillerimiz ve Parti teşkilatımız törende hazır bulunduğu halde Belediye Başkanı Ahmet Bostancıoğlu ve MHP İl başkanı sahip çıktıkları ve her oturumda önemle bahsettiği bu büyük tarihi tünel proje törenine katılmamışlardır.

Düzcede yayınlanan ve Gümüşovada dağıtımı yapılan Haber-81 dergisine vermiş olduğu beyanatı hayretler içerisinde okudum.Ayni dergiyi Belediye elemanlarına teker teker esnaflara dağıttığını gördük.Bu dergide yapmış olduğu hayali projelerini engellediğimizi ve kendisinin geçirmiş olduğu soruşturmayı tarafımızdan yargıya müdahale ettiğimizi belirtmiştir.

Bizlerin kendisine hiçbir şekilde engel olmadığımız gibi yargıyada müdahale etmek gibi bir yetkimiz yoktur.Kendisi televizyon kanallarına çıkıp bir çok hayali projeyi ve yapsat şeklindeki küçük sanayi projesinin temelini attığını beyan edip vatandaşı kandırmaktadır.

Televizyon kanalları dergi ve basın organları sizin aklanma yeriniz olmadığı gibi yalan yanlış beyan vererek kamuoyunu kandırma yeriniz değildir.

Yukarıda bahsi geçen Teşkilatımızı karalama konuları ile  yalan konuşarak hayal ettiğin Küçük sanayi sitesinin  temelini attığınızı beyan ederek Gümüşova halkını kandırdınız.Bu attığınız Küçük sanayi  sitesi temelini  attığınızı  bize gösterin doğru ise   ben ve yönetim olarak istifaya hazırız.Aksi takdirde bu olmayan ve atılmayan temel karsısında Gümüşova halkına nasıl cevap vereceksiniz?Hatta seçildiğiniz günden beri ;sürekli bahsettiğiniz konut projesini bir türlü hayata geçiremediğiniz gibi tarafımızdan hazırlanan 308 konutlu TOKİ projesini red ettiniz. Bu konularda ilgili değerlendirmeyi

Gümüşova kamuoyu vicdanına bırakıyorum.’’dedi

Haber tarihi: 24/02/2012
Haber Okunma: 4862
Haber Yorumları: 4


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: KAYIN MANTARI ÜRETİMİNE TEŞVİK VAR




Bu içeriğe yapılan yorumlar (4 Yorum)


4 - Adamın Dibi 03/04/2014

Ahmet Abime Laf yok ;)


3 - DÜZCELİ 19/09/2013

700 evler diye milleti dolandırıp bizden 60.000 TL PARA alarak hayata geçen gümüşkentevler projesi halkı sömürerek aldığı bu nedenle vatandaşa 700 evler projesine kanmayın öyle birşey yoktur.arsa sahibi dolandırıcının önde gelenerden biri sakın knmayın


2 - Günhan YANBAY 21/06/2012

Bir şeyi engellemek için , öncelikle ortada engellenecek bir eylem olması lazım . Olmayan bir icraat nasıl engellenir bilemiyorum :) Durum hem komik , hemde vatandaş olarak bizim açımızdan trajik , çünkü seçtiğimiz kişiler çalışıp bir şey üretmedikleri gibi , bir şeyler yapar görünmeye çalışıyorlar . Birileri bunlara bir şey yapmıyorsunuz dediğin de de ," bize saldırıyorlar " , " bütün bunlar iftira " , gibi bir tavır alıyorlar.


1 - Gumusovalı 25/02/2012

Sevgili baskan Necmi Cok haklı bir konuya temas etmişsin.Bu kandırıkcı duzenbazlar Gümüşova halkını ceklerle-Cuklarla bu zamana kadar oyaladı.Ancak foyaları meydana cıktı.Şimdide telaslanmaya başladılar.Böyle bir temel atsalardı. Bunlar ortalığı bayram yerine cevirirlerdi.Ama yok yok yok böyle birşey.Kandırıyoruz sanıyorlar.Sansınlar.Gün gelir hesap sorulacak elbette.




Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com