DÜZCE BELEDİYESİ EĞİTİM YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR DÜZCE’NİN YENİ KÜTÜPHANESİ 23 NİSAN PARKI’NA ZABITA NOKTASI ETÜT ...           • 28 Temmuz Dünya Hepatit Günü’nde Riskli Gruplar Test Yaptırmalı Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji An...           • Yığılca, Doğa Turizminde Düzce’nin Kalesi Olmalı Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, beraberinde Düz...           • Düzce Üniversitesi Tanıtım Günleri, Öğrencilere Rehberlik Etmeye Devam Ediyor Düzce Üniversitesi tarafından düzenlenen Düzce Üniversitesi Tanıtım G&uum...           • FINDIK VE MAMULLERİ İHRACATÇILARI BİRLİKLERİNİN 2024 ÜRÜNÜ FINDIK REKOLTE TAHMİNİ AÇIKLAMASI     Bilindiği üzere, her yıl İhracatçı Birlikleri tarafından üç...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI   AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bay...           • Keleş “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Düzce Gerçek Medya Grubu İmtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nevzat Keleş yay...           • Bastırılmış duygularla yaşamak ne kadar doğru? Günlük hayatta duygusal zorluk yaşadığımızda baş edemediğimiz arzu ve dürtüler...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 24 TEMMUZ MESAJI   “MESLEĞİNE SAYGI DUYAN BASIN CAMİASI ÜYELERİNİ TEBRİK EDİYORUM” Düz...           • Erdoğan Bıyık, Ali Yerlikaya'ya Düzceli İş İnsanlarının Taleplerini İletti Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Türkiye Odalar ...           
İstatistikler
Toplam: 1719666
Aktif: 15
Bugün: 1736
Dün: 2199
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Mehmet Keleş Saha Çalışmalarına devam ediyor


 

İyi Parti belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş Belediye Encümen listeleri için harcadığı yoğun mesainin ardından saha çalışmalarına aynı hızla devam ediyor.

Gün için de esnaf ziyaretleri ile süren seçim çalışmaları gece geç saatlere kadar devam etti.
İyi Parti Düzce İl başkanı Yunus Özay Er; İyi parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, bazı Belediye Encümen Adayları ve Partililerin de katılımıyla Soğukpınar mahallesinde halk buluşması gerçekleşti.
İyi Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er yaptığı açılış konuşmasında ; “Düzce’nin insanını bilen, şehrini tanıyan ve belediyeciliği bilen bir adayla karşınızdayım. Bu şehre en iyi hizmet edecek olan aday Mehmet Keleş’tir” dedi.
Belediye Başkan adayı Mehmet Keleş; “Buranın daha evvel bir yolun sorunu vardı. O yolu iyileştirmiştik. Şimdi buranın daha kestirme ve ana arter bir yola ihtiyacı olduğunu biliyoruz. İmar uygulamaları maalesef tamamlanmamış. Umarım bunu tamamlayarak yolu açmak bize nasip olur ve tüm gereklilikleri ile yaşanabilir bir mahalle olur. Yedi yıldır belediyeyi başka arkadaşlar yönetiyor. Bakıyorum şimdi Soğukpınar Mahallesine hiçbir yatırım gelmemiş. Bizim yaptığımız yollarda eskimiş. Bu şehrin ciddi ulaşım sorunu var. İlk işimiz çevre yollarını açarak şehirler arası trafiği şehir dışına çıkarmak olacak” dedi.
Soğukpınar mahallesinde ki buluşmanın ardından Eski Garajlar bölgesinde ki kokoreççiler bölgesindeki esnafları ziyaret eden Keleş; Esnafların şikayetlerini ve beklentilerini dinledi. Esnafların “Göreve geldiğiniz de burayı taşıyacakmısınız ?” sorusu üzerine “Hayır! Burası taşınmayacak, tam aksine yeni eklentilerle ve gerekli donanımlarla, hem hijyen anlamında hem de güvenlik anlamında bir cazibe merkezi olacak. İçiniz rahat olsun” dedi.

 

 

Haber tarihi: 22/02/2024
Haber Okunma: 120
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Düzce Üniversitesi Öğretim Görevlisinin Eserleri ABD’de Sergilendi
Sonraki: BAŞKAN ÖZLÜ SAHADAN AYRILMIYOR




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com