BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           • Düzce CHP Millet vekili Talih Özcan'ın 30 Ağustos Mesajı   Tarihimizin en şanlı, en kutlu ve en onurlu zaferi 30 Ağustos 1922 Başkomutanlık Meydan...           • ERCAN ÖZTÜRK'TEN 30 AĞUSTOS MESAJI   ÖZTÜRK, "7 DÜVELE KARŞI KAZANDIĞIMIZ BÜYÜK ZAFERİN ADIDIR, 30 A...           
İstatistikler
Toplam: 1792873
Aktif: 35
Bugün: 816
Dün: 1954
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

GÖKÇE MAHALLESİ MEHMET KELEŞ’İ AĞIRLADI


 

Gökçe köyü adıyla bilinen ve aldıkları referandum kararı olan Düzce’nin yeni mahallelerinden Gökçe Mahallesi İyi Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş’i ağırladı.
Gökçe Mahallesi camii önünde ki köy konağında yapılan buluşmaya Mahalle Muhtarı Nail Acar, İyi Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, İyi Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, mahalle sakinleri ve partililer katıldı.
Mahalle muhtarı Nail Acar yaptığı açılış konuşmasında mahalle olarak “Düzce’nin en sakin ve huzurlu mahallelerinden biri sayılabilecek sorunsuz bir yerleşim yeriyiz. Tek eksiğimiz altyapı ve doğalgaz. Buraya en kısa zaman da kanalizasyon ve doğalgazın gelmesini bekliyoruz” dedi.
İyi Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş; Gerek belediyecilik yeteneğimizle, gerekse ikili ilişkilerimizle Düzce Ovasının tamamına doğalgaz yatırımı getirebilecek kabiliyette bir başkan olduğunun altını çizerek “Düzce’de ilk doğalgaz ihalesi benim zamanımda yapıldı. O gün taahhüt edilen sahanın tamamına çok kısa süre içinde doğalgaz altyapısının yapılmasını sağladık. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren doğalgaz’ın bu şehrin tamamına yayılması için çalışmalara başlayacağız ve söz veriyorum bir daha ki kış evlerinizde doğalgaz kullanmaya başlamış olacaksınız” dedi.
Keleş yaptığı konuşmanın devamın da Türkiye’de Yerel yönetimler alanında, belediyecilik anlamın da 36 yıllık tecrübeye sahip 5 kişiden biri olduğunu belirterek “Belediyecilik aslında başlı başına bir meslektir. Mümkün olsa da partiler üstü, siyaset üstü bir belediyecilik yapılabiliyor olsa. Bunun için yerel seçimlerde partilere değil adaylara bakın. Hangi aday daha tecrübeli ise, hangi aday daha becerikli ise onu tercih edin. Ben 8 buçuk yıl belediye başkanlığı yaptım. 192 adet projenin kurdelesini kestik. Ancak çok daha fazlasının hazırlıklarını yapmış vaziyette teslim etmemize rağmen bir çoğu iptal edildi. Yaptıklarımız da keyfi bir şekilde yıkılarak çöpe atıldı. Bu çöpe atılan para kamunun yani sizin malınız. Buna yıkım kafasına artık bir dur demenin tam zamanı 31 Mart seçimleri’dir. Desteklerinizle inşallah kaldığımız yerden devam etmeye hazırız” şeklinde konuştu.

 

Haber tarihi: 20/02/2024
Haber Okunma: 188
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: BAŞKAN ÖZLÜ’DEN BİR MÜJDE DE EMEKLİLERE:
Sonraki: ÖZLÜ’DEN KOÇYAZI MAHALLESİNE ÇIKARMA




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com