Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1829393
Aktif: 130
Bugün: 2957
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

SUÇLAMALARA YANIT VERMEKTEN KAÇINDILAR


MHP İl Merkezi’nde basın toplantısı düzenleyen Danışmaz ve Bostancıoğlu, Gümüşova Belediyesi’ne yönelik yolsuzluk ve usulsüzlük soruşturması başlatıldığını doğrulayarak, iddialara yanıt vermekten kaçındılar.


Düzce kamuoyu Gümüşova Belediyesi’ndeki yolsuzluk ve usulsüzlük iddialarıyla çalkalanırken, MHP’li Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Bostancıoğlu ile MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, başlatılan soruşturmayı doğruladılar.

Gümüşova Belediye Başkanı ve Meclis üyelerine yönelik basında çıkan haberler üzerine Düzce MHP İl Teşkilatında İl Başkanı Abdullah Danışmaz, İlçe Başkanı, İl Genel Meclis Üyesi ve belediye meclis üyelerinin katılımı ile basın toplantısı düzenlendi.

Parantez Medya Grubu’nun davet edilmediği toplantıda kendini savunan Bostancıoğlu,  kendisine karşı suçlamalar ve önyargıların olduğunu ancak bunları hak etmediklerini söyledi.  Bostancıoğlu “Tarafıma ve belediyeye atılan bazı suçlamalar ve bu suçlamalar konusunda yargılamalar, müfettiş soruşturmaları, İçişleri Bakanlığının soruşturma izinleri verildi. Yaptığımız uygulamaları yasal ve mevzuata uygun yapmaya çalışıyoruz. Biz meselenin yargıya taşınmasından rahatsız değiliz. Vicdanen yanlış yapmadık, ihaleye fesat karıştırmadık, şahsımıza şaibeli bir kazanç temin etmedik. Her belediyede olduğu gibi bizim belediyede de sokaktaki muhalefet ve bazı kesimler bizim yaptığımız işleri eksik bulduğunu suçlamalar yapmak suretiyle tarafımızın soruşturmasına ve meselenin yargıya kadar ulaşmasına sebebiyet verdiler. Halkımızın karşısına böyle bir haberle çıkmak istemezdim” dedi.

 MHP Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz da, Belediye Başkanı ve meclis üyelerine sonuna kadar güvendiklerinin altını çizdi.

Soruşturma sonunda gerçeklerin ortaya çıkacağına işaret eden Danışmaz . “Yapılan soruşturmayla ilgili verilen iznin gülünç bir durumdadır. Sadece soruşturma izni verildi, bunun sonucunda da yargının gerçek olan kararı vereceğine inanıyoruz” dedi.

Danışmaz ve Bostancıoğlu’nun, müfettiş raporlarında yer alan yolsuzluk ve usulsüzlük iddiaları konularında açıklama yapmaktan kaçınmaları dikkat çekti.


Haber tarihi: 24/01/2012
Haber Okunma: 2120
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: Yolsuzluk iddiaları Müfettiş raporlarında




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com