Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1829389
Aktif: 131
Bugün: 2948
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Yolsuzluk iddiaları Müfettiş raporlarında


Yolsuzluk iddiaları Müfettiş raporlarında

 

 

Düzce’nin Gümüşova ilçesi MHP’li Belediye Başkanı ve Meclis üyeleri hakkında ortaya atılan yolsuzluk ve usulsüzlük iddiaları üzerine İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen müfettişler raporlarını tamamladılar. Raporlarda birçok konuda yolsuzluk ve usulsüzlük yapıldığı tespit edildi.

 

Düzce’nin Gümüşova ilçesinin MHP’li Belediye Başkanı Ahmet Bostancıoğlu ile bazı belediye görevlileri hakkında yolsuzluk, görevi kötüye kullanma ve suistimal iddialarıyla ilgili İçişleri Bakanlığı tarafından soruşturma başlatıldı. Bu kapsamda adli soruşturma için de izin verilmesi istendi. Başkan Ahmet Bostancıoğlu müfettişlerin istedikleri evrakların tamamını kendilerine verdiğini fakat Ankara’da raporun bu şekilde düzenlendiğini ifade ederek, dava açacağını söyledi.

 

 

Edinilen bilgiye göre, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Bostancıoğlu'nun ve belediye çalışanları hakkında belediyenin 400 bin lirasını su fabrikası için usulsüzce harcanması, ilçedeki bazı fabrikalardan alınan ruhsat paralarının belediye hesaplarına aktarılmaması,  bazı işletmelere usulsüz çalışma ruhsatı verilmesi gibi iddialar bulunuyor.

Soruşturmaya konu olan diğer iddialar arasında belediyeye usulsüz personel alınması, bazı firmalardan ruhsat karşılığı kayıt dışı paralar alınması,  spor kulübü üzerinden usulsüz para tahsilâtı yapılması bulunuyor.

Yapılan incelemelerin arından İçişleri Bakanlığı tarafından Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Bostancıoğlu ile birlikte içinde belediye meclis üyeleri ve belediye personelleri dahil olmak üzere 19 kişi hakkında 4483 sayılı Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerinin Yargılanması Hakkında Kanunun 6’ncı maddesine istinaden soruşturma izni verilmesine karar verildi.

Bu iznin ardından Bostancıoğlu ile diğer kişiler hakkında adli soruşturma başlatılması bekleniyor.

 

Haber tarihi: 23/01/2012
Haber Okunma: 3465
Haber Yorumları: 5


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: Düzce’de Fındık Alan Bazı Destekleme Listeleri Askıda




Bu içeriğe yapılan yorumlar (5 Yorum)


5 - Günhan YANBAY 30/01/2012

Arkadaşlar Konu akp , mhp meselesi değil . Biliyorsunuz bütün çıkar guruplarının ortak dili paradır . Ancak burada para , çevrenin kirleterek , devletten ciddi teşvikler alarak , ( %40 elektrik indirimi , 1yıl boyunca ssk primlerinin ödenmesi , 1 trilyonluk destek , ... ) alınarak yapılıyor . Kendisini uyanık zanneden bazı yöneticlerde , para karşılığında onurlarını satarak , bunun zeminini hazırlıyor . Bu fenerbahça , galatasaray mantığını bırakıp , gerçekte ortada neler olduğuna bakmak lazım. Günhan YANBAY Çokyaşar Halat Eski Proje koordinatörü


4 - Günhan YANBAY 29/01/2012

SN. BAŞKAN'A BENDENİZ ÇOKYAŞAR HALAT A.Ş.DEN USÜLSÜZ OLARAK ALDIĞINIZ PARALARI NEREYE HARCADIĞINIZI , BİLGİ EDİNME KANUNU ÇERÇEVESİNDE TARAFIMA BİLDİRİRMİSİNİZ , İÇERİĞİNDE BİR DİLEKÇE VERMİŞ İDİM YAKLAŞIK 1 YIL ÖNCE . DİLEKÇEME CEVAP VEREMEDİ , BENİ SAVCILIĞA ŞİKAYET DE EDEMEDİ. Usülsüz ödemelere karşı zorluk çıkartan Bu yüzden Firmaca bölgeden uzaklaştırılan Eski proje koordinatörü Günhan YANBAY


3 - gümüş 24/01/2012

sayın abdullah danışmaz akp nin aleyhinde atıp tutuyordün gümüşova belediye başkani sayın ahmet bostancıoğlü hakkında ki yorümlarını bekliyoruz yorm yapamazsın cunkü aynı şebekeye sende ortaksın1


2 - Selim sözkaya 24/01/2012

Sayın Başkan,Ankara'da düzeltilmiş diyor:)burası muz cumhuriyeti mi:)herşey belgelidir.Kolay kolay kimse hakkında böyle dava açılmaz.Hala kendini haklı çıkarma derdindesin.Şuan senin yerinde olmak istemezdim.Bu davayı ergenekona bağlamasınlar birde:)onuda deseydin tam olurdu:)Belediye daha dilekçelere cevap bile veremiyor.


1 - Ferdi Tayfur 24/01/2012

Biri kardan adamın saltanatı,güneş çıkıncaya kadar mı dedi:)




Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com