Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1829393
Aktif: 130
Bugün: 2961
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

DÜZCE'YE MESLEK YÜKSEKOKULU YAPTIRMAK İSTEDİĞİNİ BELİRTTİ


 

Her ay farklı bir firma bünyesinde gerçekleştirilen ve sanayici ile bürokrat ve yerel yöneticileri bir araya geldiği sanayi platformu toplantısının 5.’si Fibrobeton Sanayisi'nde gerçekleştirildi. Toplantıda ev sahibi Fibrobeton Fabrikası'nın İcra Kurulu Başkanı Dündar Yetişener, babasının adına Düzce Üniversitesi'nde meslek yüksekokulu yaptırmak istediğini belirtti. Düzce Valiliği ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) iş birliğiyle belli aralıklarla farklı bir firma bünyesinde gerçekleştirilen Sanayi Platformu'nun 5.'si Fibrobeton Sanayisi'nde gerçekleştirildi.
Toplantıya Vali Vasip Şahin'in yanı sıra Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Büyük, kamu kurum temsilcileri, STK temsilcileri ile çok sayıda işadamı katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Şahin, bu toplantıların yeni bir fikir üretme açısından önemli olduğunu ve sanayicilerin bu toplantılara katılması gerektiğini ifade etti. Geçen sene ziyaret ettiği fabrikaların çoğunun yüzde 100 istihdam ve üretim artışına gittiğini gördüklerini belirten Şahin, tüm sanayicilerle gurur duyduğunu belirtti.

Daha sonra konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, salondakileri zaman zaman güldürdü. Menüde kuru fasülye olmasını tiye alan Büyük, daha sonra Fibrobeton İcra Kurulu Başkanı Dündar Yedişener’in kilosuna takıldı.

D-100 karayolunun her iki tarafında bulunan sanayi kuruluşlarının yüzde 80'inin ruhsatsız bir şekilde üretim yaptığına dikkati çeken Büyük, Valilik'in başlattığı projeyle birlikte sanayilerin imar planlarının yapılarak ruhsatlı hale getirileceğini de sözlerine ekledi.

Fabrikanın üretim aşamaları ve çalışma şekilleri hakkında katılımcılara bilgiler veren Fibrobeton İcra Kurulu Başkanı Dündar Yetişener Düzce'de faaliyet gösteren firmalar arasında iş ve fikir birliği yaratmak amacıyla kurulan Düzce Sanayi Platformu'nun beşinci toplantısına ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Babasının adına Düzce Üniversitesi'nde meslek yüksekokulu yaptırmak istediğini belirten Yetişener, zaman zaman duygusal anlarda yaşadı.

Konuşmaların ardından firmalar, karşılıklı iş ve fikir birliğinin oluşturulması amacıyla karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Haber tarihi: 21/12/2011
Haber Okunma: 2069
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: DESTEK PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com