Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1829993
Aktif: 113
Bugün: 4040
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Belediyesi Meclis Üyeliğine Genç Aday Adayı


 

31 Mart 2024 Tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde CHP Düzce'nin Gençlik Kollarında İl Başkan Yardımcılığı, İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Ana Kademe Yöneticisi olarak görev yapmış, Partinin mutfağı olan Gençlik Kollarından yetişerek Bir çok basın açıklaması ve çalışmalarda bulunmuş Emre Bektaş Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Belediye Meclis Üyeliğine aday adayı olarak müracaatını yapmıştır.

 

Emre Bektaş''Sayın İl Başkanım,Merkez İlçe Başkanım,İlçe Başkanlarım İl ve Merkez İlçe Yöneticilerim,Kadın Kolları Başkanlarım

Partimizin yan gücü değil öz gücü olan geleceğin gençleri aynı zamanda bugünün de ortakları olan gençlik kollarımızın kıymetli İl ve Merkez İlçe Başkanları,yöneticileri,partimizin cefakar ve fedakar üyeleri, Basınımızın güzide emekçileri,

Mustafa Kemal’in Askerleri..

Partimizin Aday Adayları tanıtım programına hepiniz hoşgeldiniz.Sefalar getirdiniz…

Kıymetli Cumhuriyet Halk Partililer,Sevgili Düzceliler

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önderimiz Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 2 Büyük eserinden biri olan çocukluğumda kısa pantolon ile kapısından içeriye girdiğim gönül vererek bütün kademelerinde hizmet ederek görev yaptığım yuvam Cumhuriyet Halk Partisi’nin üyesi olmak şerefine erişerek başladığım siyasi hayatımdaki yolculuğum bugün örgütümünde destekleriyle Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı noktasına taşıyarak getirmiştir.

Ülkem,milletim,Düzce’m ve partim adına geçmişte nasıl hiç bir sorumluluktan kaçmadıysam tıpkı bugün de kaçmayacağımı belirtmek istiyorum.

Bugüne kadar Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcılığı 2 dönem,

Gençlik Kolları İl Başkanlığı 2 dönem, Gençlik Kolları Kurultay Delegeliği olmak üzere 8 yıl Gençlik Kolları siyasetine hizmet ederek siyaset üretip bugünkere ÖRGÜTÜMÜZÜN sayesinde ve destekleriye geldim. BURADAYIM!

Meslek hayatımda vatandaşlarımız Emlak ve Gayrimenkul alanında hizmet vererek nasıl çıkar ve haklarını savunup,koruyup kolladıysam Bugün de siz Düzcelilerin yani tüm halkımızın vekâletini alarak Doğrunun yanında yanlışın karşısında dim dik duracağımın taahhüdünü ve sözünü veriyorum.

Bu bağlamda 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olduğumuz yerek seçimlerde evim,yuvam Cumhuriyet Halk Partisinden Düzce Belediye Meclisine Aday Adayı olduğumu örgütümün ve Tüm Düzce Kamuoyunun Bilgisine Sunar. Aday Adaylık dosyamı İl ve Merkez İlçe Başkanımıza sunarak kendimi örgütüme emanet ediyorum.

Sağ olun.. Var olun''dedi

 

 

Haber tarihi: 28/11/2023
Haber Okunma: 310
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: CHP'de İlk Aday adayı Op.Dr.Sedat Çelikel
Sonraki: “Sporla İnsan Olmak” Başlıklı Konferans Düzenlendi




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com