Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1830155
Aktif: 101
Bugün: 4319
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Düzce TSO, Yörex'e Damgasını Vurdu




Düzce standı, Antalya'da düzenlenen Yörex 12 Yöresel Ürünler Fuarında en çok ilgi gören yöresel ürünler standı oldu.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Yörex 2023 fuarını değerlendirdi.

Bu yılki fuara Düzce olarak geniş bir katılınm sağladıklarını belirten Bıyık, "Odamız koordinasyonunda oluşturulan standımıza, başta Valiliğimiz ve Düzce Belediyemiz olmak üzere resmi kurumlar, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla Düzce'nin coğrafi işaretli ürünleri ve ilimizin zengin turizm değerlerini tanıtma fırsatı bulduk. Düzce standımıza gerçekten çok yoğun ilgi gösterildi" dedi.

Önümüzdeki yıllarda Yörex'e daha geniş kapsamlı katılım sağlamayı hedeflediklerini belirten Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, "Türkiye’nin ulusal ve uluslararası arenada yöresel ve coğrafi işaretli ürünlerinin tanıtım vitrini olan Yörex Yöresel ürünler Fuarında, Düzce’nin tüm renkleri bir arada tanıtıldı. Fuarda; Çilimli Siyah Pirinci, Konuralp Pirinci, Konuralp Pilavı, Kestane Balı, Akçakoca Sarı Fındığı, Akçakoca Melengücceği Tatlısı, Akçakoca Mancarlı Pidesi, Düzce Şırası, Düzce Kuzu Kestanesi, Düzce Köftesi, Düzce Acıkası, Kestane Kabağı, Şekerkamışı Pekmezi gibi coğrafi işaretli ve yöresel ürünlerin yanı sıra somut olmayan kültürel miras değerlerimiz ve el sanatları ürünlerimiz de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu" diye konuştu.

Erdoğan Bıyık, başta TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoglu ve Düzce Valisi Selçuk Aslan olmak üzere tüm yerel yönetimlere, resmi kurum ve kuruluşlara, üniversite yönetimine teşekkür etti.

Haber tarihi: 05/11/2023
Haber Okunma: 255
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Kosova'ya giden ekibin içinde Talih Özcan da vardı
Sonraki: PARSEL PARSEL TÜM DÜZCE GÜZELLEŞİYOR!...




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com