Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1830155
Aktif: 101
Bugün: 4319
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

SOSYAL MEDYADA BİRİNCİLİĞİ BIRAKMIYOR


DÜZCE BELEDİYESİ ÜÇ PLATFORM GENELİNDE BİRİNCİ OLDU
TOPLAM ETKİLEŞİM 196 BİN

Düzce Belediyesi sosyal medyada birinciliği elden bırakmıyor. Resmi hesaplarda yapılan paylaşımlar, Ekim ayında da üç platformda alınan toplam etkileşim ve beğeni sayısına göre 51 il belediyesi arasında üçüncü kez 1. oldu.

Düzce Belediyesi sosyal, kültürel ve teknik çalışması ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Sosyal medyayı etkili kullanan belediyeler arasında da üst sıralarda yer alan Düzce Belediyesi, Teleskop tarafından 2023 Ekim ayı paylaşımları bazında hazırlanan Sosyal Medya Kullanım Performans Analizi raporuna göre 51 ilin arasından açık ara farkla yeniden birinci oldu.

Düzce Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yönetilen resmi hesaplarda yapılan paylaşımlar yalnızca Düzce içinde değil Türkiye’nin her noktasından ilgiyle takip edilirken sosyal medya performansları üzerinde yapılan değerlendirmelerde Düzce Belediyesi yine açık ara farkla tüm platformların ortalamasına göre 50 il belediyesini geride bıraktı.

EN FAZLA ETKİLEŞİM KAHVALTI EVİ PAYLAŞIMINDA
Rapora göre Düzce Belediyesi Facebook paylaşımları bir ay boyunca toplam 38 bin 486, İnstagram gönderileri 154 bin 457, X paylaşımları ise 3 bin 207 etkileşim alarak üç platformun ortalamasına göre Ekim ayını birinci kapattı. En fazla etkileşim alan paylaşım ise İnstagram platformunda aldığı 10 bin 753 beğeni sayısı ile 23 Nisan Parkı içinde inşa edilerek hizmete sunulan Kahvaltı Evi oldu.

 

 

 

Haber tarihi: 02/11/2023
Haber Okunma: 243
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE’DE ASANSÖR DENETİMLERİ SIKILAŞTI
Sonraki: İKİ FARKLI NOKTADA ZİYARETÇİLERİ AĞIRLADI




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com