Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1830349
Aktif: 95
Bugün: 4733
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

‘MEDYA VE YEREL YÖNETİMLER’ PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ


ULUSAL BASININ ÖNEMLİ İSİMLERİ KATILIMCILARI BİLGİLENDİRDİ
YEREL YÖNETİMLERİN MEDYA’DAKİ GÖRÜNÜMÜ ELE ALINDI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve UMED’in katkılarıyla düzenlenen ‘Medya ve Yerel Yönetimler’ konulu panel Düzce Belediyesi ev sahipliğinde yapıldı. Ulusal basının önemli isimlerinin katıldığı panelde, medya, sosyal medya ve yerel yönetimlerin uygulamaları örneklerle katılımcılara aktarıldı.

Düzce Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve UMED’in katkılarıyla düzenlenen ‘Medya ve Yerel Yönetimler’ paneli Düzce Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Prof.Dr. Erol Güngör Kültür Merkezinde düzenlenen panele, Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Nedim Sözbir, Düzce Belediyesi Başkan Yardımcıları Hasan Günden ve Oya Kocaman, ilçe belediye başkanları, STK temsilcileri, Düzce’de görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile üniversite öğrencileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Milat Gazetesi Ankara Temsilcisi Özlem Doğan’ın moderatörlüğünde sahneye çıkan Gazeteci ve Milliyet Gazetesi Yazarı Zafer Şahin, Gazeteci ve Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Ersin Çelik, Memurlar.Net Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Yazar Edip Üzen ve Gazeteci Yazar Esra Elönü panele dair değerlendirmelerde bulundu.

‘Yerel Yönetimlerin Önemi’, ‘Yerel Yönetimlerin Sesi Olarak Medya’, ‘İletişim Çağında Yerel Yönetimler ve Medya İlişkisi’, ‘Şehirlerin/Kamuoyunun Sesi Olarak Yerel Medya’, ‘Yerel Yönetimlerin Medyada Temsili’, ‘Bir Köprü Olarak Medya’, ‘Yerel Yönetimlerde Medya Stratejisi’, ‘Yerel Yönetim Bağlamında Kriz İletişimi’ konularının panelistler tarafından ele alındığı panelde özellikle Gazzede yaşanan insanlık dramına dair söylemler gerçekleştirildi.

Panel konusunun görüşülmesinin akabinde panelin önemine değinen Gazeteci Yazar Esra Elönü, son dönemlerde yerelden başlayıp ulusala yayılan psikolojik harekât operasyonlarına şahitlik ettiklerini belirterek, “Yalan ile gerçekleri perdelemek isteyenler her yerde mevcut. Bu kapsamda İletişim Başkanlığımızın çalışmalarını çok değerli buluyoruz. Belediyelerimizin de kendi bünyelerinde doğrulama merkezleri kurmaları artık elzemdir” dedi.

Özellikle üniversite öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği panel, katılımcıların sorularının cevaplanması ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haber tarihi: 17/10/2023
Haber Okunma: 173
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: HİZMET İÇİ EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR
Sonraki: IoT çözümleri karbon ayak izini azaltmada önemli rol oynayacak




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com