Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1830344
Aktif: 98
Bugün: 4724
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

AK GENÇLİK DÜZCE, “İMZA BİR GENÇ” KAMPANYASINDA DÜZCE’Yİ ZİRVEYE TAŞIDI


 

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığınca gençlerin partiye ulaşımını kolaylaştırmak ve üyeliğini kolaylaştırmak için başlattığı imza bir genç kampanyası’nda, Düzce Gençlik Kolları 51 il arasındaki sıralamada derece yaptı.
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı gençlerle daha hızlı iletişim sağlamak amacıyla bir çok yeniliğe imza atıyor. Ülke genelinde genç seçmenlere yönelik yaptığı başarılı çalışmalarla öne çıkan AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı, gençlerin partiye ulaşımını kolaylaştırmak için başlattığı “İmza Bir Genç" kampanyası ile partiye üye kazandırmaya devam ediyor.
Genç seçmenlerle telefon ile temas kuran Gençlik Kolları görevlileri, gençleri bulundukları ev veya işyerinde ziyaret ederek ıslak imzalı üye formu doldurduktan sonra partiye üyelik işlemini tamamlıyor.
AK PARTİ DÜZCE GENÇLİK KOLLARI, EN ÇOK ÜYE YAPAN İLLER SIRALAMASINDA BİRİNCİ OLDU
Düzce Gençlik Kolları, çevrenin korunmasına yönelik aktiviteler, düzenlediği spor organizasyonları, çeşitli etkinlikler ve genç seçmenlerle doğrudan kurduğu temaslar sayesinde 51 il arasında en çok üye kaydı yaparak birinci oldu.
Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, AK Parti Düzce İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük’e Düzce Gençliği için gösterdiği liderlik ve yapılan çalışmalardaki başarıları nedeniyle plaket takdim etti.
Düzce İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük yaptığı açıklamada, “Düzce İl Gençlik Kolları olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda genç arkadaşlarımızla kurduğumuz temaslar sayesinde bir çok yeni genç üyeyi partimize kazandırmaktan dolayı teşkilatım adına çok mutluyum” ifadelerini kullandı.
Gençlerle kurduğu iletişim ve düzenledikleri etkinlikler sayesinde ilgiyle karşılandıklarını vurgulayan Küçük, şu ifadelere yer verdi:
“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın biz gençleri hareketlendiren vizyonu, gençlere olan ilgisi ve gençler için koyduğu yüksek hedefler bu anlamda genç arkadaşlarımızı partimize daha da yakınlaştırıyor. Bizim de yaptığımız çalışmalar, organizasyonlar ve birlik, beraberlik ve kardeşlik iklimimiz gençlerin partimize yönelik ilgisine sebep oluyor. Gerek sahada karşılaştığımız gerek yaptığımız çalışmalardaki samimi diyalog gerekse bize ulaşan genç kardeşlerimizle kurduğumuz temas bu başarıyla sonuçlanıyor. Daha fazla genç üyeyi partimizle buluşturmak için çalışmalarımızı yoğunlaştırmaya devam edeceğiz. Düzce Gençlik Kolları adına bizleri plaket takdimi ile onurlandıran Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Eyyüp Kadir İnan’a teşekkür ediyorum.”

 

 

Haber tarihi: 08/10/2023
Haber Okunma: 173
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: PARK VE BAHÇELER DUR DURAK BİLMİYOR
Sonraki: MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ TOPLANTISINDA GIDA KONUŞULDU




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com