Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1830349
Aktif: 94
Bugün: 4732
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

“BU ZİYARETLERDE SİZLERİN TALEPLERİNİ DİNLİYORUZ”


BAŞKAN ÖZLÜ UZUNMUSTAFA VE NALBANTOĞLU MAHALLELERİNE GİTTİ

“BENİM ÇOCUKLARIM BURADA DERS ÇALIŞIYOR”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü mahalle ziyaretlerine Uzunmustafa ve Nalbantoğlu mahalle sakinlerini ziyaret ederek devam etti. “Düzce’de elini sıkmadığımız, hatırını sormadığımız tek bir hemşehrimiz kalmasın” diyen Başkan Özlü, “benim amacım bu işler bittiğinde hayırla anılmaktır” ifadesini yineledi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, hem belediye hizmetlerini birebir vatandaşlara anlatmak hem de mahalle özelinde ihtiyaç duyulan yatırımları bizzat Düzcelilerden öğrenmek amacıyla yaptığı ziyaretlere Uzunmustafa ve Nalbantoğlu mahallelerinde sürdürdü. İlk olarak Uzunmustafa Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Özlü, konuşmasına mahalle ziyaretlerinin amacından söz ederek başladı ve belediyeden talebi olan her vatandaşı can kulağı ile dinledi.

“SABİHA ULUSOY KÜTÜPHANESİ MAHALLEMİZE DEĞER KATTI”

Başkan Dr. Faruk Özlü’nün girişimi ve İş İnsanı Hasan Ulusoy’un destekleri ile inşa edilen, kısa bir süre önce de açılışı yapılan Sabiha Ulusoy Kütüphanesi hakkında konuşan bir vatandaş, kütüphaneden çok memnun olduklarını dile getirerek “benim düğünüm eskiden burada bulunan Konak Gazinosu’nda olmuştu. Ben mesela orasının böyle güzel bir projeye dönüşmesinden çok mutlu oldum. Çünkü benim çocuklarım buraya geliyor, ders çalışıyor. Buradaki ortam onları bu konuda motive ediyor. Ben inanıyorum ki burası geliştikçe daha fazla dikkat çekecektir. Bu güzel yer mahallemize değer kattı diye düşünüyorum. Sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

“SİZİN MUTLULUĞUNUZ İÇİN EMEK VERİYORUZ”

Mahalle ziyaretlerini önemsediğinden bahseden Başkan Özlü de; “bizim tek amacımız Düzce’ye bir şeyler katmak, taşı taşın üstüne bile koysak bir iş ortaya çıkarmaktır. Yaptığımız her şey sizin için, sizin mutluluğunuz içindir. Asli hizmetlerimizden dört bir yanda devam eden projelerimize kadar her bir Düzceli için emek veriyoruz. Bu emeğin kalıcı ve gözle görünür hale gelmesini amaçlıyoruz. Bunlar zaman alabilir, size göre eksik kalabilir. Eksik olduğunu düşündüğünüz her konuda bize ulaşın, söyleyin, mahalle muhtarlarımızla görüşüyoruz. İsteyin, imkanlarımız dahilinde ne gerekiyorsa yapalım” dedi.

NALBANTOĞLU MAHALLESİNDEN İLGİ BÜYÜK OLDU

Daha sonra Nalbantoğlu mahalle sakinlerini ziyaret eden Başkan Özlü, buluşmaya katılan vatandaşlara seslenerek “referandum yaparak vatandaşlarımıza sorduk, son olarak 2 köyümüz daha mahalle oldu ve bize katıldı. Şu an Düzce Belediyesi 58 mahalleye hizmet veriyor. Bu sayı her geçen zaman artacak bunu biliyoruz. Buna göre yapılanmamızı sürekli olarak geliştiriyoruz. Bizim tek beklentimiz, başarı kriterimiz sizin memnuniyetinizdir” şeklinde konuştu.

Haber tarihi: 06/10/2023
Haber Okunma: 180
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ TOPLANTISINDA GIDA KONUŞULDU
Sonraki: CHP’Lİ ÖZCAN SÜPER HIZLI TREN PROJESİNİ MECLİSTE GÜNDEMİNE TAŞIDI




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com