Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1830487
Aktif: 44
Bugün: 4997
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

BRANŞ SAYISI HER YIL ARTIYOR


BELMEK GEÇEN DÖNEM 4 BİN KİŞİYE BELGE VERDİ

YENİ DÖNEM KAYITLAR İÇİN SON TARİH 10 EKİM

EL SANATLARINDAN KİŞİSEL GELİŞİME HER BRANŞ VAR

Düzce Belediyesi bünyesinde hizmet veren BELMEK kursları 2023-2024 dönemi için kayıt almaya başladı. Geçen dönemde 4 bin kişinin faydalandığı kurslar bu yıl 59 farklı branş ve 6 farklı noktada Düzceliler için hizmet verecek.

Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kursları yeni dönem için hazırlıklarını tamamladı. Geçen yıl birçok farklı branş ve merkezde toplam 4 bin kişinin kendini geliştirmesini, hobi faaliyetleri yapmasını ve meslek edinmesini sağlayan kurslar yeni dönemde 59 farklı branşta Düzcelilerin hizmetinde olacak. El sanatlarından kişisel gelişime, tarım faaliyetlerinden bilişim sistemlerine, hizmet sektörü, yabancı dil ve görsel sanatlara kadar birçok alanda açılan kurslar için katılımcılar 10 Ekim 2023 tarihine kadar belirlenen QR kod ya da https://forms.gle/pb6fHxWdyKh2LAnb9 linki üzerinden çevrimiçi veya Aziziye BELMEK Hizmet Binası noktalarında şahsen başvuruda bulunabilecek.

6 FARKLI NOKTADA KURS VERİLECEK

Düzce Belediyesi BELMEK çatısı altında düzenlenen kurslar 6 farklı noktada talebe göre belirlenecek branşlara göre hizmet verecek. Kurs açılacak noktalar ise şu şekilde olacak; Çamköy Mahalle Konağı, Beyciler Mahalle Konağı, Düzce Belediyesi Merkez Hizmet Binası, Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi, Bahçeşehir Hizmet Binası ve Aziziye BELMEK Hizmet Binası.

 

Haber tarihi: 22/09/2023
Haber Okunma: 192
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Düzce Üniversitesi’nde Öğrenme ve Öğretme Süreçlerini İyileştirme Programı Düzenlendi
Sonraki: DÜZCE BELEDİYESİ, ÜNİVERSİTE VE BELTUR ARASINDA PROTOKOL




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com