Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1830780
Aktif: 55
Bugün: 5609
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

BASIN BİLDİRİSİ


 

Valiliğimiz tarafından yürütülen Erasmus+ Akredite Kuruluşlar için Gençlik Hareketliliği Programı altında "Green Practices-Yeşil Uygulamalar" isimli gençlik projemiz 30 Temmuz-08 Ağustos tarihleri arasında Belçika-Brüksel'de gerçekleştirildi. 14-18 yaş aralığında 12 öğrencimiz 10 gün boyunca Daverdisse şehrinde atölye çalışmaları, doğada hayatta kalma eğitimi, kano ve bisiklet gibi sportif aktiviteler, yoga-meditasyon eğitimleri, atık maddelerin pratik uygulamalar ile geri kazandırılması konularında çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz,gençlik liderleri ile birlikte bisikletlerle Avrupa’nın başkenti Brüksel’i turlayarak rehber öncülüğünde Avrupa Parlamento Binası, Avrupa Birliği Komisyonu ve AB Bakanlar Konseyi gibi resmi kurumları yakından izleme ve tanıma fırsatı buldu.
Proje kapsamında katılımcıların tüm giderleri AB Erasmus+ Programı tarafından karşılanmaktadır.
Ev sahibi kurum Belçika olmak üzere, Valiliğimiz ve Reunion Adası Gençlik Sivil Toplum Kuruluşu projenin uygulayıcı ortakları olarak 3 yıl boyunca doğa, çevre ve sağlık temalarına yönelik 10 günlük atölye çalışması, uygulamalı eğitim ve sportif faaliyetler gerçekleştirecek.
Gelecek yıl proje aktiviteleri, Valiliğimiz tarafından ilimizde uygulanacak olup Belçika ve Reunion Adası’ndan 14-18 yaş aralığında 14 kişilik gruba ev sahipliği yapacak.

 

Haber tarihi: 21/08/2023
Haber Okunma: 330
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Düzce Üniversitesi Kontenjanda Yüksek Doluluk Oranına Ulaştı
Sonraki: DÜZCE VALİSİ SELÇUK ASLAN GÖREVİNE BAŞLADI




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com